Dance Academy

De Come Correct Dance Academy is opgericht in 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de generaties na ons net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij dat hebben. Om die doelstelling te behalen geven wij wekelijks breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Naast de wekelijkse breakdance lessen verzorgen wij ook dansworkshop voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en het special onderwijs.

De wekelijkse breakdance lessen worden gegeven vanuit de Come Correct Dance Academy (CCDA) in samenwerking met Markant.

Speerpunten Come Correct Dance Academy

De Come Correct Dance Academy heeft vier speerpunten die centraal staan in onze breakdance lessen, workshops en shows. Deze vier speerpunten zijn normen en waarden die wij als ondernemers en individuen belangrijk vinden in het leven. De vier speerpunten zijn:

Familie: Samen leren breakdance door vallen en opstaan.
Plezier: Met plezier leren is de basis voor alles in het leven
Respect: Behandel mensen zoals jij behandelt wilt worden
Creativiteit: Dansen is creativiteit. Jouw expressie en jouw beleving.

Lestijden breakdance lessen

Logo Markant - Come Correct dance AcademyCome Correct breakdance Crew leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze jarenlange ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. CCDA werkt samen met Markant Apeldoorn.

Wil jij leren breakdancen of een keer kijken in een van onze lessen? Dat kan! Meld je aan via het formulier onderaan de pagina. De danslessen in Apeldoorn vinden wekelijks plaats op:

maandagavond:  

Dinsdagavond: 

Aanmelden

Wilt u een dansworkshop, lessenreeks of kinderfeestje laten verzorgen door Come Correct of heeft u vragen over een van de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@come-correct.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht