Dance Academy

Leerzame breakdance lessen voor kinderen en tieners

| Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar |   Gratis proefles |  Tweevoudig Nederlands Kampioen | Ruim 10 jaar ervaring met lesgeven |

Bent u op zoek naar breakdance lessen voor uw zoon of dochter? Dant bent u bij de Come Correct Dance Academy aan het juiste adres. De Dance Academy van Come Correct is dé plek in Apeldoorn voor het volgen van Breakdance Lessen. Come Correct geeft wekelijks op meerdere locaties in Apeldoorn breakdance lessen aan kinderen in de leeftijd van vijf tot en met acht, negen tot en met twaalf en twaalf jaar en ouder.

Wilt u eerst kijken hoe een les verloopt? Dat kan! Geef uw zoon of dochter dan nu op voor een gratis proefles: >> Aanmelden voor een proefles <<

Lestijden breakdance lessen

Come Correct leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze ruime ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. De danslessen in Apeldoorn vinden wekelijks plaats op:

Dinsdagavond: (Locatie: Markant)

  • 17:00 tot 18:00 – van 6 – 8 jaar   | Start 29 september 2020
  • 18:00 tot 19:00 – van 9 – 12 jaar | Start 29 september 2020
  • 19:00 tot 20:00 – vanaf 12+ | Start 29 september 2020

Tussentijds instromen is altijd mogelijk.  Het volledige overzicht van de lesdata in deze reeks vind je in onze agendaDe lessenreeks ligt stil in juli en augustus en start vervolgens weer in september 2020. 

Doel van de Come Correct Dance Academy

De Come Correct Dance Academy is opgericht in het jaar 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige generaties net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij hebben beleefd. Om die doelstelling te behalen geven wij wekelijks breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Naast de wekelijkse breakdance lessen verzorgen wij ook dansworkshop voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en het special onderwijs.

De wekelijkse breakdance lessen worden gegeven vanuit de Come Correct Dance Academy (CCDA) in samenwerking met Markant.

Speerpunten Come Correct Dance Academy

De Come Correct Dance Academy heeft vier speerpunten die centraal staan in de Dance Academy. Deze vier speerpunten zijn normen en waarden die wij als docenten, ondernemers en individuen belangrijk vinden in zowel het dansen als in het dagelijks leven. De vier speerpunten zijn:

Familie: Samen leren breakdancen. Iedereen hoort erbij en samen maken we van elke breakdance les een avontuur waarin we nieuwe vaardigheden leren ontwikkelen en grenzen verleggen.

Plezier: Met plezier leren is de basis voor alles in het leven. In de breakdance lessen staat plezier dan ook hoog in het vaandel. Samen plezier maken en succes ervaren!

Respect: Behandel mensen zoals jij behandelt wilt worden. Respect en veiligheid staan voorop in onze les. Op een verantwoorde manier leren dansen en omgaan met de andere leerlingen.

Creativiteit: Dansen is creativiteit. Jouw expressie en jouw beleving. Wij zorgen ervoor dat uw kind de ruimte krijgt om zijn talent en creativiteit te ontwikkelen.

Gratis proefles breakdance

Doet uw zoon of dochter niks liever dan dansen? Geef uw kind dan nu op voor een gratis proefles breakdance. Heeft u vragen over Come Correct Dance Academy of een ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactvlak of stuur een e-mail naar info@come-correct.nl

Bekijk onze lessen
portfolio-img

Leeftijd 6 tot 8 jaar

Breakdance lessen voor beginners. Elke dinsdag van 17:00 – 18:00

READ MORE
portfolio-img

Leeftijd 9 tot 12 jaar

Toe aan de volgende stap? Elke dinsdag van 18:00 – 19:00 breakdance voor gevorderden.

READ MORE
portfolio-img

Gratis Proefles

Vraag nu een Gratis proefles aan en ervaar het plezier van de breakdance lessen!

READ MORE

Wilt u zoon of dochter niets liever dan dansen? Geef ze op voor een gratis proefles!
Of neem vrijblijvend contact op en stel je vraag.

Ruim 10 jaar ervaring

De afgelopen 10 jaar hebben wij breakdance lessen en workshops verzorgd in Nederland en in het buitenland aan alle leeftijden en niveaus. Van studenten aan de universiteit tot en met MBO-studenten, van leerlingen op LBO-niveau tot en met leerlingen op het Gymnasium

Voor ons is dans het middel dat wij inzetten om kinderen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder individu zichzelf kan ontwikkelen met de juiste begeleiding. In onze lessen en workshops laten wij kinderen ontdekken waar hun grenzen liggen, dat je respect dient te hebben voor een ander en dat je met inzet en doorzettingsvermogen prestaties kan bereiken die je van te voren niet had verwacht. Uiteraard doen we dat met een goede dosis humor!

De breakdance lessen van Come Correct zijn een ervaring waar je de rest van je leven nog voordeel van hebt!

Bekijk onze video's!