Breakdance lessen

Leeftijd 9 tot en met 12 jaar

Bent u op zoek naar breakdance lessen voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar? Bij de Come Correct Dance Academy worden breakdance lessen gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Wordt uw zoon of dochter dit jaar 6 dan kunt u uw kind opgeven voor een Gratis proefles.

Breakdance lessen in Apeldoorn

In Apeldoorn is de Dance Academy van Come Correct dé plek voor het volgen van Breakdance Lessen. De Come Correct Dance Academy is opgericht in het jaar 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige generaties net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij hebben beleefd. De docenten van Come Correct geven wekelijks op twee locaties in Apeldoorn breakdance lessen aan kinderen in de leeftijd van zes tot en met acht, negen tot en met twaalf en twaalf jaar en ouder.

Wilt u eerst kijken hoe een les verloopt? Dat kan! Geef uw zoon of dochter dan nu op voor een gratis proefles: >> Aanmelden voor een proefles <<

Lestijden breakdance lessen

Come Correct leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze ruime ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De wekelijkse breakdance lessen worden gegeven vanuit de Come Correct Dance Academy (CCDA) in samenwerking met Gigant. De danslessen in Apeldoorn vinden wekelijks plaats op:

Dinsdagavond: (Locatie: Markant – Apeldoorn Centrum)

  • 18:00 tot 19:00 – van 09 – 12 jaar   | Start dinsdag 29 september 2020
  • 19:00 tot 20:00 – van 09 – 12 jaar (gevorderden)   | Start dinsdag 29 september 2020

Het volledige overzicht van de lesdata in deze reeks vind je in onze agenda 

Prijzen breakdance lessen

De breakdance lessen worden gegeven in een lessenreeks bestaande uit 16 lessen. De investering voor een lessenreeks van 16 lessen bedraagt € 141,50. Wilt u het bedrag in termijnen betalen dat kan! U kunt in vier termijn betalen. U betaalt dan een bedrag van €36,- per maand (inclusief administratiekosten). Aan het begin van het seizoen ontvang u van Come Correct een factuur.

Aanmelden Breakdance Lessen

Doet uw zoon of dochter niks liever dan dansen? Geef uw kind dan nu op voor een lessenreeks breakdance. Heeft u vragen over de breakdance lessen van de Come Correct Dance Academy? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@come-correct.nlContactformulier

Bekijk onze video's!