Breakdance lessen

Gratis Proefles

Doet uw zoon of dochter niks liever dan de hele dag dansen? Staan ze elke dag voor de televisie danspasjes te imiteren? Geef uw zoon of dochter dan nu op voor een gratis proefles breakdance!

Bij de Come Correct Dance Academy worden breakdance lessen gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Wordt uw zoon of dochter dit jaar 6 dan kunt u uw kind opgeven voor een Gratis proefles.

Breakdance lessen in Apeldoorn

In Apeldoorn is de Dance Academy van Come Correct dé plek voor het volgen van Breakdance Lessen. De Come Correct Dance Academy is opgericht in het jaar 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige generaties net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij hebben beleefd. De docenten van Come Correct geven wekelijks op twee locaties in Apeldoorn breakdance lessen aan kinderen in de leeftijd van zes tot en met acht en negen tot en met twaalf jaar.

Lestijden breakdance lessen

Come Correct leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze ruime ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De wekelijkse breakdance lessen worden gegeven vanuit de Come Correct Dance Academy (CCDA) in samenwerking met Markant. De danslessen in Apeldoorn vinden wekelijks plaats op:

Dinsdagavond: (Locatie: Gigant – Apeldoorn Centrum)

  • 17:00 tot 18:00 – van 06 – 08 jaar   | Start 29 september 2020
  • 18:00 tot 19:00 – van 09 – 12 jaar   | Start 29 september 2020
  • 19:00 tot 20:00 – van 09 – 12 jaar (Plus 12+ gevorderden)   | Start 29 september 2020

Het volledige overzicht van de lesdata in deze reeks vind je in onze agenda 

Aanmelden gratis proefles

Geef u zoon of dochter nu op voor een gratis proefles breakdance. Heeft u aanvullende vragen over de breakdance lessen van de Come Correct Dance Academy? Gebruik dan het opmerkingen veld in het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@come-correct.nl
    Contactformulier

    Bekijk onze video's!