Go back

Bijzondere openingsdans op een prachtige bruiloft

Het leven is veelzijdig en kent veel verschillende kanten. Zowel mooie als minder mooie kanten. Recentelijk waren wij onderdeel van een mooie kant van het leven. Come correct mocht een breakdance act verzorgen op de bruiloft van Aniek en Mark. Hoe mooi dat was? Dat lees je in deze blog.

Breakdance op je bruiloft

Ik heb in de 28 jaar dat ik op deze planeet rondloop al een aantal bruiloften meegemaakt. Elke bruiloft, hoe groot of hoe klein, is altijd bijzonder en speciaal. Twee geliefden die elkaar de eeuwige liefde verklaren en samen met hun familie, vrienden en collega’s een prachtige dag vieren dat is simpelweg bijzonder mooi.

Binnen Come Correct zijn er inmiddels drie leden getrouwd waarvan er twee met “danspensioen” zijn. Op twee van die bruiloften hadden we als verrassing een dansact voorbereidt. Als niemand het verwacht een verrassende breakdance act neerzetten zorgt ervoor dat de bijzondere dag nog onvergetelijker wordt.

Dat zullen Mark en Aniek ook gedacht hebben want zij benaderden ons met de vraag of wij op hun bruiloft een breakdance showcase wilden verzorgen. Uiteraard wilden we dat! Dat wij onderdeel mochten zijn van één van de meeste bijzondere dagen van hun leven is al een grote eer op zich. Wij vonden het dan ook supertof dat zij ook nog eens wilde dansen in onze act of vica versa.

Elke bruiloft, hoe groot of hoe klein, is altijd bijzonder en speciaal. Twee geliefden die elkaar de eeuwige liefde verklaren en samen met hun familie, vrienden en collega’s een bijzondere dag vieren dat is simpelweg bijzonder mooi.

Verrassende openingsdans

Mark en Aniek wilden de aanwezige familieleden, vrienden en collega’s verrassen met een onvergetelijke openingsdans. Dat zagen wij ook wel zitten dus bedachten we gezamenlijk een plan. Het plan was dat zij iets meer dan een minuut zouden gaan dansen op het nummer van Racoon  – Love you more. Na die minuut klonk er “vallend glas”, alsof de gehele servieskast ter aarde stortte, en kwamen wij ten tonele.

Het publiek keek verbaasd om zich heen en stond geïnteresseerd te kijken naar wat er nu ging gebeuren.  Je raadt het vast al. Wij gingen dansen. Ik kan je vertellen dat toen wij de eerste danspasjes deden er een oorverdovend geluid uit het publiek kwam. Het ruim 150 man, en vrouw, tellende publiek was gelijk enthousiast en vond het prachtig om te zien. Hetgeen ons weer extra energie gaf.

Na afloop van breakdance openingsdans konden we nog even praten met de bruid. Zij vertelde ons dat ze het helemaal te gek vond en dat haar hele dag geslaagd was. Dat is natuurlijk een compliment waarmee we thuis kunnen komen.

Voordat we weggingen keken we nog even achterom en zagen we het bruidspaar zichtbaar gelukkig stralen. Of dat nu door ons kwam of omdat ze die dag waren getrouwd dat laat ik even in het midden. Wij wensen Aniek en Mark veel geluk samen. En nogmaals bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bijzondere en prachtige dag!

Come Correct openingsdans bruiloft 1

Come Correct openingsdans bruiloft 2

Come Correct openingsdans bruiloft 3

Come Correct openingsdans bruiloft 4

Bekijk onze video's!