Blog

Spectaculair optreden in Nieuwe Kerk Den Haag

Voor veel mensen is februari de maand van de liefde en van carnaval. In deze maand van de liefde mochten wij onze liefde voor dans tonen tijdens een spectaculair optreden in de Nieuwe Kerk in Den Haag. TNO Connects 2019 De Nieuwe Kerk was op donderdag 7 februari 2019 de setting voor het inspiratie en kennisevenement: “TNO Connects 2019”. Come… Read more »

Flexibel Come Correct steelt de show in Beachclub O

Sinds 2006 hebben we het voorrecht om mensen te entertainen met onze breakdance shows. Hetgeen we maar al te graag doen. Want wat is er nou mooier dan mensen blij maken? Naast het entertainen van mensen worden we ook blij van tevreden klanten. Dat zijn tenslotte de mensen die ons boeken. Wat we vaak horen van onze klanten is dat… Read more »

Come Correct opent 14.000m3 bedrijfshal E. van Wijk Logistics

Wat ons energie en plezier geeft is het entertainen van mensen. Dat we met onze energie, humor, theater en spectaculaire moves,  jong en oud mogen entertainen.  Elke breakdance show is voor ons weer een nieuw avontuur. Een nieuw verhaal in ons jongensboek. En wat is er nou mooier dan dat onze show onderdeel is van een bijzondere gelegenheid? Recentelijk vond er… Read more »

Come Correct verzorgt openingsact voor congres privacy in de zorg

Privacy is een belangrijk onderwerp in Nederland. Een sector waar dit onderwerp helemaal belangrijk is, is de zorgsector. Daar is privacy al jaren een hot item. Wanneer er een congres wordt gehouden over privacy & (ICT) veiligheid in de zorg dan huur je uiteraard de hotste dansgroep van de wereld in: Come Correct. Who Run the World? Girls Come Correct! In… Read more »

Come Correct & Morgan Freeman op Gala avond Right To Play

10 april 2018 is sinds deze week een dag om nooit meer te vergeten. Waarom? Omdat Come Correct en Morgan Freeman samen onderdeel waren van de gala avond van Right To Play. Wil jij weten hoe deze toffe samenwerking tot stand kwam? Lees dan deze blog. Morgan Freeman Come Correct en Morgan Freeman samen op een gala avond. Wat wil… Read more »

5 Sporten voor kinderen in Apeldoorn

We weten allemaal dat sporten gezond is voor zowel jong als oud. Het houd je fit en vitaal en je leert er nieuwe mensen door kennen. De meeste ouders zijn bekend met de algemeen bekende sporten zoals voetbal, hockey, tennis en volleybal. Maar naast deze bekende sporten zijn er ook een hoop sporten waar je als ouder minder snel aan… Read more »

Bekijk onze video's!