Blog

Come Correct opent 14.000m3 bedrijfshal E. van Wijk Logistics

Wat ons energie en plezier geeft is het entertainen van mensen. Dat we met onze energie, humor, theater en spectaculaire moves,  jong en oud mogen entertainen.  Elke breakdance show is voor ons weer een nieuw avontuur. Een nieuw verhaal in ons jongensboek. En wat is er nou mooier dan dat onze show onderdeel is van een bijzondere gelegenheid? Recentelijk vond er… Read more »

Come Correct & Morgan Freeman op Gala avond Right To Play

10 april 2018 is sinds deze week een dag om nooit meer te vergeten. Waarom? Omdat Come Correct en Morgan Freeman samen onderdeel waren van de gala avond van Right To Play. Wil jij weten hoe deze toffe samenwerking tot stand kwam? Lees dan deze blog. Morgan Freeman Come Correct en Morgan Freeman samen op een gala avond. Wat wil… Read more »

Come Correct verzorgt openingsact tijdens de 2018 seizoenslancering WE Fashion

Wanneer WE Fashion vraagt om een spectaculaire openingsact te verzorgen tijdens hun seizoenslancering van 2018, dan zeg je natuurlijk ja! En zo geschiede het dat wij begin 2018 een wervelende breakdance show mocht geven tijdens de seizoenslancering van WE Fashion. Wil jij weten hoe deze samenwerking verliep? Lees dan deze blog. Maatpakken van WE Fashion Als je het over mode(fashion)… Read more »

King of the Jungle Arnold Put verovert theaterharten met Jungle Boek

De meeste mensen vieren Kerst met familie of vrienden of zoeken de gezelligheid op. Als artiest is Kerst vaak een ander verhaal. De kans is namelijk groot dat je met Kerst niet thuis bent maar ergens op deze aardbol andere mensen vermaakt met jouw talent. Een prachtig privilege waar de meeste artiesten van genieten! Dat geldt ook voor een van… Read more »

Come Correct steunt Benefietavond Pink Ribbon

Toen wij door een bekende opdrachtgever werden benaderd met de vraag of wij een breakdance show wilden geven tijdens een benefietavond voor Pink Ribbon zeiden wij volmondig ja! Afgelopen zaterdagavond vond deze benefietavond plaats in een prachtige kerk in Weesp. Lees het hele verhaal in deze blog.    Come Correct en Pink Ribbon Als ik zeg: “roze”. Waar denkt u… Read more »

FC Utrecht scout Come Correct voor Openingsact

Het was een jongensdroom die uitkwam. Na 28 jaar werden we gescout door een voetbalclub uit de eredivisie. En niet zo maar een club, nee eentje met een lange geschiedenis in het betaalde voetbal! Come Correct werd gescout door FC Utrecht om een openingsact te verzorgen voor hun businessclub. Meer weten? Lees het hele verhaal in deze blog. Breakdance openingsact… Read more »

Bekijk onze video's!