Go back

Breakdance tijdens Hiphop dag KSG Apeldoorn

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor de jaarlijkse hiphop dag op de KSG in Apeldoorn. Uiteraard mag breakdance niet ontbreken tijdens een hiphop dag en zodoende waren wij met een aantal docenten van de partij om de workshops breakdance te verzorgen.

De tweedejaars havo- en vwo-leerlingen van de KSG kregen die dag verschillende workshops omtrent hiphop. Zo waren Willem-Paul Koenen en Loussanna Koenen Mulder van bevlogenverf aanwezig om een aantal workshops graffiti te geven. Andy Ninvalle gaf de leerlingen een kijkje in de wereld van het beatboxen en hij vertelde de leerlingen over de geschiedenis van hiphop. Come Correct verzorgde een drietal workshops breakdance.

In drie workshops van 90 minuten kregen ruim 150 leerlingen de basisbeginselen van het breakdancen aangeleerd. Toprock, footwork, freezes en powermoves, alles kwam voorbij. Een leerzame dag voor de tweedeklassers van de KSG.

Wederom kunnen we dit jaar spreken van een leerzame en geslaagde hiphop dag op de KSG. Wij halen veel plezier uit deze jaarlijks terugkerende workshopdag en kijken dan ook alweer uit naar de editie van 2016. Voordat het zover is hebben we nog een aantal foto’s van de workshops. Alle leerlingen bedankt voor jullie inzet en tot volgend jaar!

Hiphopdag ksg 2 Hiphopdag ksg 3 Hiphopdag KSG 4

Vandaag weer 200 kinderen blij gemaakt met een #workshop #breakdance op de #KSG #apeldoorn #comecorrect #kennis #kids

Een video die is geplaatst door Come Correct (@comecorrect055) op

Bekijk onze video's!