Go back

Come Correct danst in een gemeentelijk monument

Het weekend van 19, 20 en 21 juni was een weekend vol optredens. Zo stonden we op een bruiloft in Limburg, gaven we een optreden tijdens het 50-jarig jubileum van Ludgerus in Deventer en mochten we dansen voor een groep aandeelhouders in een prachtig pand in Rotterdam. Dat laatste optreden gaan we het vandaag over hebben.

Op vrijdag 19 juni 2016 vertrokken we rond de klok van 16:00 uur naar Rotterdam. Op die dag mochten we voor de aandeelhouders van een prachtig, niet nader te noemen, bedrijf dansen. Zij hadden een gezellig feest in de ‘Sociëteit de Maas’.  Voor de lezers onder ons die de sociëteit de Maas niet kennen, een korte geschiedenisles.

Sociëteit de Maas 
Het gebouw is ontworpen door de Rotterdamse architecten Barend Hooijkaas jr. en Michiel Brinkman. Zij kregen de opdracht voor het ontwerp van het clubgebouw van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’. Het gebouw werd op 24 april 1909 officieel geopend door toenmalige burgemeester van Rotterdam: burgemeester Zimmerman. Sinds begin jaren negentig is het gebouw een gemeentelijk monument en wordt het onder andere gebruikt voor evenementen.

Op vrijdag 19 juni mocht Come Correct voetstappen zetten in dit gemeentelijk monument om er een breakdance showcase te geven

Tot zover de geschiedenisles over dit gebouw. Op vrijdag 19 juni mocht Come Correct voetstappen zetten in dit gemeentelijk monument om er een breakdance showcase te geven.  De show werd door de aanwezigen met veel enthousiasme ontvangen en zorgde voor een geslaagde avond, waardoor wij met een tevreden gevoel huiswaarts keerden.

 

Bekijk onze video's!