Go back

Come Correct danst tijdens 50-jarig jubileum Theater Orpheus

Het `dansseizoen` is voor ons sinds kort weer begonnen, en hoe! Maart en april staan volgeboekt met shows en eind april zitten we een aantal dagen in het buitenland. Daarover binnenkort meer.

Afgelopen weekend bestond Orpheus, het theater van Apeldoorn, 50 jaar en dat werd groots gevierd samen met de inwoners van Apeldoorn. Want wat is er nou leuker dan samen een bijzonder jubileum vieren? Precies! De inwoners van Apeldoorn werden dan ook door Orpheus getrakteerd op verschillende acts. En wij waren er één van.

Toen Theater Orpheus ons begin januari benaderde met de vraag of wij wilden dansen tijdens hun jubileum waren wij er dan ook snel uit. Naast het feit dat we ons vereerd voelden dat wij mochten dansen op hun jubileum vonden wij het uiteraard ook fijn om weer eens in onze eigen stad op te treden. Daarom gaven wij special voor Orpheus tweemaal een showcase. De eerste op de vrijdagavond tijdens de ondernemersavond en de tweede zaterdagochtend. Ditmaal voor zo’n 500 Apeldoorns die een gratis ticket hadden verzilverd voor deze feestelijke dag.

Bij deze willen wij Theater Orpheus bedanken voor de kans en de 500 Apeldoorners, die zaterdag in de zaal zaten, voor hun enthousiaste reacties en overweldigende applaus. Het was weer fijn!

Bekijk onze video's!