Go back

Come Correct verzorgt openingsact voor congres privacy in de zorg

Privacy is een belangrijk onderwerp in Nederland. Een sector waar dit onderwerp helemaal belangrijk is, is de zorgsector. Daar is privacy al jaren een hot item. Wanneer er een congres wordt gehouden over privacy & (ICT) veiligheid in de zorg dan huur je uiteraard de hotste dansgroep van de wereld in: Come Correct. Who Run the World? Girls Come Correct! In dit blog vertellen we je meer over dit optreden.

Spectaculaire obers die breakdancen

Op maandag 16 april was de Fokker Terminal in Den Haag ons podium. De Fokker Terminal is de voormalige school voor luchtvaarttechniek. In 2009 is het gebouwd herontwikkeld tot een evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Een prachtige locatie in Nederland waar wij in het verleden al vaker een breakdance show mochten neerzetten. Zo ook tijdens het congres voor privacy in de zorg.

Wij mochten de opening van het congres uitvoeren. Dit deden we met onze “verrassende en even zo spectaculaire oberact”.  In deze breakdance show lopen wij verkleed als echte obers rond door de zaal. Op een gegeven moment klinkt het alsof er een servieskast in elkaar stort. Of zoals wij altijd zeggen: “de show start met vallend glas”. Dit geluidseffect zorgt ervoor dat het publiek schrikt en om zich heen kijkt. “wat gebeurt er?”. Op dat moment lopen wij vanuit alle hoeken richting het podium en begint onze breakdance show. Een gegarandeerd succes op elk congres, bruiloft of (bedrijfs)feest.

Na afloop van de openingsact mochten we nog een hapje mee-eten en kregen we als extra bedankje een treetje Red Bull mee naar huis! Op de terugweg vlogen we dan ook vliegensvlug naar huis.

Over de Fokker Teriminal

“De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek is in 2009 herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Sinds begin 2018 staat het gebouw op de Haagse monumentenlijst. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

De Fokker Terminal is een perfecte locatie voor het organiseren van congressen, bedrijfsevenementen en/of beurzen. Het is een niet alledaagse, industriële omgeving geschikt voor 100 tot 1000 personen. De locatie beschikt over diverse subruimtes, eigen inrichting & meubilair, catering, techniek, personeel, wifi en ruime parkeergelegenheid.” (bron: Fokkerterminal.nl)

Come Correct op beeld

Er was op het congres een videograaf aanwezig die een deel van onze show vastlegde op camera. Een aantal beelden daarvan hebben de aftermovie van de opening gehaald. Benieuwd naar de beelden? Bekijk dan deze korte video.

 

Come Correct privacy in de zorg 01 Come Correct privacy in de zorg 02 Come Correct privacy in de zorg 03 Come Correct privacy in de zorg 04 Come Correct privacy in de zorg 05

 

Bekijk onze video's!