Go back

Come Correct entertaint 4500 Chinezen

Het komt niet elke dag voor dat wij voor 4500 Chinezen mogen dansen. Afgelopen week was dat echter het geval en dat was zowel voor ons als voor Nederlandse begrippen uniek. Het haalde zelfs Nu.nl. De reden dat deze mensen in ons land waren: Deze mensen werken voor het Chinezen bedrijf ‘Perfect’ en waren als beloningen voor hun inzet een aantal dagen in Nederland.

Entertainment van Come Correct
Op zaterdag 30 mei kwamen ze met z’n allen in de Jaarbeurs in Utrecht bijeen voor een Gala Dinner. En daar hoort natuurlijk entertainment bij. Drie keer raden wie een deel van de entertainment mocht verzorgen. Precies! Come Correct.

Breakdance op klassieke muziek
Voor deze gelegenheid mochten we onze ‘Klassieke act’ uitvoeren. Een show op onder andere ‘de vier jaargetijden’ van de wereldberoemde componist Vivaldi. De combinatie van klassieke muziek en breakdance deed 4500 Chinezen versteld staan.

Waar wij versteld van stonden was de situatie die onstond toen een Chinees met ons op de foto wilde. Want als er één op de foto wil dan willen ze alle 4500 met je op de foto. De flitsen staan nog steeds op onze netvliezen. Nu maar hopen dat wij binnenkort de toerist mogen uithangen in hun land.

jaarbeurs 6

Bekijk onze video's!