Go back

Come Correct entertaint Deventer met humoristische breakdance Show

Come Correct op het Havenwerk Festival

Met het festival seizoen voor de deur breekt voor ons een relatief rustige periode aan. De warmste maanden van het jaar, juli en augustus, zijn over het algemeen twee maanden waarin qua zakelijke evenementen weinig spannends gebeurd. Voor Come Correct een periode waarin wij kunnen werken aan nieuwe shows en op vakantie gaan naar de zon.

Voordat het zover is en ik in mijn zwembroek aan de Costa Brava lig hebben we nog een aantal breakdance showcases in Nederland. Zo stonden we recentelijk in Deventer op het Havenwerk Festival. Een kleinschalig festival met artiesten uit de theater, dans en muziekwereld. Zo stonden onder andere Boys Action, Solid Ground en de eerstejaars studenten van de dansopleiding van Artez op het podium tijdens dit gezellige festival.

Naast deze artiesten waren wij ook gevraagd om een breakdance show te geven. Uiteraard zeiden we ‘Ja’ en zo geschiede het dat wij onze festival act mochten uitvoeren voor zo’n 100 toeschouwers. Het Havenwerk Festival is een echt familie festival en zodoende zat de tribune dan ook vol met ouders met kinderen en een aantal van onze trouwste fans. Altijd leuk als onze families even komen kijken als we in de buurt optreden.

“Ontzettend leuk dat jullie erbij waren! We hebben goede reacties gekregen over jullie optreden” – Organisatie Havenwerk

In de onderstaande video kun je de breakdance act bekijken die wij hebben uitgevoerd op het festival. Mocht jij deze show op jouw festival willen hebben of heb je connecties in de festival wereld. Laat het ons weten. Wij komen graag langs om het publiek te entertainen met onze festival act.

 

Bekijk onze video's!