Go back

Come correct geeft breakdance optreden tijdens zeilevenement

Optredens zijn voor Come Correct altijd een fantastische avontuur waarin we nieuwe mensen ontmoeten, toffe ervaringen opdoen en vooral genieten van de plaatsen waar we komen. Recentelijk mochten we een breakdance optreden geven tijdens een zeilevenement op een bijzondere locatie in Friesland. In deze blog lees je daar meer over.

Optreden op een zeilevenement

Wij waren gevraagd om tijdens een zeilevenement in het pittoreske Hindeloopen een tweetal spectaculaire breakdance showcases neer te zetten. Het zeilevenement word jaarlijks georganiseerd door de rederij. De aanwezige mensen zijn allen klant van de rederij en hebben in het verleden een zeilboot gekocht bij de rederij. Tijdens het evenement waren er verschillende activiteiten. Zo waren er meerdere zeilwedstrijden en was er s’avonds een groot en gezellig feest voor jong en oud.

Prachtige zeilboten

Toen wij arriveerde in de haven van Hindeloopen, waar tevens de rederij was gevestigd, waren we meteen onder de indruk van de prachtige zeilboten die in de haven lagen. Bij het zien van al die zeilboten vroegen we ons gelijk af hoeveel euro’s je nou zou moet neerleggen voor zo’n zeilboot. Weet jij het? Wij inmiddels wel! Het antwoord op die vraag deed ons stijl achterover slaan, want de zeilboten die in de haven lagen hadden gemiddeld een prijskaartje van zo’n één miljoen euro.

Die waarde ontstond doordat veel zeilboten stammen uit de 17e eeuw.  Bij een groot aantal zeilboten is de buitenkant nog steeds hetzelfde maar is de binnenkant in de loop der jaren omgebouwd zodat er moderne apparatuur in kan. Wij konden helaas geen boot kopen of een barterdeal afsluiten maar we mochten wel de avond op de boot spenderen. Dat was op zichzelf al een leuke ervaring.

Showcase voor een enthousiast publiek

Wat ook een leuke ervaring was, was het lekkere eten, de gezelligheid en de reactie van het publiek op onze breakdance showcases. Het publiek was fenomenaal en stond nog net niet op de tafels na afloop van onze dansshows.  Het was een mooie avond in Friesland en we gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Helaas niet met een zeilboot maar wel met de auto!

Wy hâlde fan fryslân!

 

Come correct breakdance zeilevenement 2

Come correct breakdance zeilevenement 3

Come correct breakdance zeilevenement 4

Come correct breakdance zeilevenement 5

Come correct breakdance zeilevenement 6

Come correct breakdance zeilevenement 1

Bekijk onze video's!