Go back

Come Correct geeft breakdance showcase tijdens Grip op je Vermogen

In Nederland heb je theaters en je hebt het prachtige Beatrix Theater in Utrecht. In het Beatrix Theater vond eind april 2016 het evenement Grip op je vermogen plaats. Een evenement voor mensen die hun vermogen beleggen. Op uitnodiging van een financiële instelling mochten wij tijdens dat evenement een breakdance showcase geven.

Grip op je vermogen

Het evenement “Grip op je vermogen” werd gepresenteerd door Rick Nieman. Het evenement  was georganiseerd voor mensen met een ruimere portemonnee dan de doorsnee Nederlander. Mensen die een deel van hun vermogen beleggen. Uiteraard konden wij ook nog een aantal beleggingstips meenemen naar huis.

Wat we ook meenamen naar huis was een staande ovatie van het publiek en een goed gevulde buik. Bij aankomst in het Beatrix Theater stond er voor iedereen een heerlijk ontbijt klaar. We moesten al vroeg in Utrecht zijn dus wij waren zeer blij met een lekker ontbijt. Na ons optreden stond er een nog heerlijkere lunch klaar, met Chinese Tomatensoep, verschillende soorten culinaire broodjes en saté. U kunt van mij aannemen dat het allemaal heerlijk smaakte.

“Geluk ontstaat vooral als we bijvoorbeeld allemaal deelgenoot zijn van schoonheid. Als we samen naar de dansers zitten te kijken van zo-even. – Femke Halsema”

Niet alleen het eten was tip-top. Ook de sprekers waren van een hoog niveau. Zo mochten de bezoekers van het evenement luisteren naar presentaties van onder andere Tomas Rau(architect), Daan Weddepohl (CEO Peerby), Matthijs Bouman(econoom) en Femke Halsma(ex-politica & auteur). Die laatste gaf ons nog een mooi compliment: “Geluk ontstaat vooral als we bijvoorbeeld allemaal deelgenoot zijn van schoonheid. Als we samen naar de dansers zitten te kijken van zo-even.”

Dankzij de warme woorden van Femke Halsema kunnen wij dus stellen dat onze breakdance showcase gelijk staat aan schoonheid en dat het de kracht heeft om groepen mensen een geluksgevoel te geven. Mocht u onze breakdance act binnenkort aanschouwen koop dan vooral gelijk een kraslot.

Klassieke breakdance show

Naast het lekkere eten en de interessante presentaties moest er ook gewoon gewerkt worden. Voor dit evenement mochten wij onze klassieke breakdance act opvoeren. Een showcase waarbij wij dansen op de vier seizoenen van Vivaldi en klassieke muziek van Tsjaikovski. De klassieke breakdance showcase is voor ons altijd speciaal en extra leuk omdat we op klassieke muziek mogen dansen. Hetgeen net even anders is dan onze andere breakdance showcases.

De zaal waar we mochten optreden in het Beatrix Theater was tot de nok toe gevuld. Hoe meer mensen wij mogen entertainen hoe beter! Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van de prachtige klassieke muziek en onze humorvolle en adembenemende showcase. Na afloop van de showcase werden we afgekondigd door Rick Nieman en kregen we een staande ovatie van het publiek.

Bijzondere afkondiging

De afkondiging deed Rick Nieman op een speciale manier. Dat deed hij door van elke danser zijn voornaam op te noemen, iets wat we niet vaak meemaken. zeer attent van hem! Vervolgens was hij zo attent om ons even flink te promoten onder het aanwezige publiek. Hij gaf aan dat we in te huren zijn voor evenementen en feesten. Mocht je dit lezen Rick! Bij deze bedankt!.

Met een staande ovatie van het publiek, complimenten van Rick Nieman en Femke Halsema op zak en genoten van een heerlijk ontbijt en  lunch stapten we in de auto en keerden we terug naar Apeldoorn. Eenmaal terug in Apeldoorn hebben we gelijk de beleggingstips toegepast en aandelen goud gekocht. Nog even en we kunnen met pensioen! Droom groot!

 

Hieronder nog een aantal plaatjes gemaakt tijdens de repetitie:

Come-Correct-Beatrix-Theater-02

Come Correct Beatrix Theater 03

Come Correct Beatrix Theater 04

Come Correct Beatrix Theater 01

 

 

Bekijk onze video's!