Go back

Come Correct In Monopoly Apeldoorn

Sommige zaken veranderen nooit. Zo kon ik als kind al slecht tegen mijn verlies en nu, ruim 20 jaar later, is dat nog steeds zo. Tijdens het spelen van een bordspel wil ik nou eenmaal altijd winnen en worden dan ook alle trucks uit de kast gehaald om de overwinning binnen te halen. Een van mijn favoriete bordspellen is Monopoly. Dus toen ik hoorde dat Monopoly een Apeldoornse editie uitbracht was ik gelijk nieuwsgierig.

Die nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik in contact kwam met de ondernemer achter dit leuke idee. Deze ondernemer bood ons de kans om de naam van onze dansgroep voor eeuwig te verbinden aan het spel. Uiteraard moesten we daarvoor wel even de portemonnee trekken. Als sponsor van dit spel dragen wij ons steentje bij aan feit dat er straks 2000 Apeldoorners kunnen genieten van de Apeldoornse versie van Monopoly.

Andere vorm van entertainment
Wij vinden het prachtig om mensen te entertainen en halen daar dagelijks veel plezier uit. Normaal gesproken entertainen we het publiek met onze dansshows. Met Monopoly Apeldoorn kunnen wij de Apeldoorners op een geheel andere manier entertainen. Dit keer geen dansshow maar onze naam & logo op een kaart van het “Algemeen Fonds” met een zelfverzonnen tekst. Hoe leuk is dat!

Uiteraard bedachten wij een dansgerelateerde tekst en zodoende staat er nu op één van de Algemeen Fonds kaarten: “Gefeliciteerd je hebt een danswedstrijd gewonnen. Je ontvangt 100 euro”.

En nu maar hopen dat onze Algemeen Fonds kaart straks een hoop Apeldoorners geluk gaat brengen tijdens het spel.

Monopoly 3

Monopoly 2

Bekijk onze video's!