Go back

Come Correct in Nice, Frankrijk

De eerste twee dagen van juni mochten wij op uitnodiging van Huawei spenderen in de zonnige badplaats Nice in Frankrijk. Niet verkeerd al zeggen we hetzelf.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe we daar terecht zijn gekomen. Het zit zo: In oktober 2014 mochten wij dansen voor het telefoonmerk Huawei in Amsterdam. Het evenementenbureau die ons toen inhuurde regelt voor Huawei alle events in Europa. In Amsterdam zijn ze fan van ons geworden en zodoende huurden zij ons recentelijk weer in voor Huawei. Echter ditmaal was het event in het zonnige Nice.

Plage-Beau-Rivage-restaurant-terrasse-6

Dansen in een sjieke strandtent
We mochten in Nice in een sjieke strandtent genaamd ‘Plage Beau Rivage’ voor een gezelschap van zo’n 200 man onze ‘ober show’ uitvoeren’. Deze spectaculaire en humoristische show begint met het geluid van vallend glas. Vervolgens komen wij, verkleed als obers, het podium op om het “glas” op te ruimen. Uiteraard gaat het theatrale gedeelte over in dans. De ober show is een show die het publiek altijd op het puntje van hun stoel krijgt. Zo ook in Nice.

Het publiek in de strandtent genoot zichtbaar van onze breakdance show en het applaus en de ‘bravo’s’ klonken na afloop dan ook luidkeels. Hetgeen we naar 15 jaar nog steeds enorm waarderen. De reactie van de klant die wij een paar dagen later via de mail ontvangen spreekt boekdelen:

 

“I would like to thank come correct group for the great show last night. Client like it and the show went perfect.”

 

Fotoshoot in Nice
De tweede dag in Nice hadden we alle tijd om de stad te verkennen. We vlogen die avond pas om 21:35 terug naar Nederland. Tijdens onze wandeltocht door Nice konden we nog een aantal foto’s maken. Deze staan hieronder.

Kort samengevat: Nice was very nice. Het was een mooi avontuur met mooie herinneringen en veel stokbrood met kruidenboter. Wij kijken alweer uit naar ons volgende avontuur.

Au revour!

 

Nice3

 

Nice2

 

Nice 6

 

Nice6

 

Nice5

 

Nice4

Bekijk onze video's!