Go back

Come Correct & Morgan Freeman op Gala avond Right To Play

10 april 2018 is sinds deze week een dag om nooit meer te vergeten. Waarom? Omdat Come Correct en Morgan Freeman samen onderdeel waren van de gala avond van Right To Play. Wil jij weten hoe deze toffe samenwerking tot stand kwam? Lees dan deze blog.

Morgan Freeman

Come Correct en Morgan Freeman samen op een gala avond. Wat wil je nog meer? Top entertainment voor een bijzondere avond. Wij hadden de eer om de gala avond van Right To Play te openen met een op maat gemaakte breakdance openingsact. De openingsact volgde direct na een 2 minuten durende motivatiespeech van Morgan Freeman. Een motivatiespeech die Morgan Freeman speciaal voor Right To Play had ingesproken. Hoe tof is dat!

Gala avond in het teken van sport

Right To Play helpt kinderen in hun ontwikkeling door middel van sport. De gala avond stond daarom ook in het teken van sport. Zo waren er een aantal olympische sporters aanwezig en werden er diverse sportartikelen onder het aanwezige publiek geveild. Sportartikelen zoals een ondertekend Barcelona shirt van Lionel Messi en merchandise van Max Verstappen.

Right To Play had ons gevraagd om het thema sport in de show te verwerken. Een verzoek waar wij graag mee aan de slag gingen. Breakdance shows die wij op maat mogen maken hebben voor ons net dat beetje extra. We kunnen dan ons creatieve ei kwijt in het bedenken van een maatwerkshow.

Maatwerk Openingsact

In de maatwerkshow zaten een aantal breakdance moves waarbij we gebruik maakte van sportattributen zoals een basketbal en een springtouw. Daarnaast begon de spectaculaire openingsact op de themasong (‘Whatever It Takes”) van de olympische spelen van 2018.

Jareth haalde op deze muziek met een handdoek, met daarop de Nederlands vlag, bijzondere capriolen uit. Wat hij met een handdoek kan, dat kan niemand. Hij is dan ook regerend Nederlands kampioen en 2e van de wereld op de laatste wereldkampioenschappen Aufguss. (Opgietingen).

Na de intro kwamen de andere dansers erbij. Wat volgde was een spectaculaire breakdance show die eindigde met een groots applaus van het publiek. We kijken met een goed gevoel terug op deze geslaagde avond!. Right To Play bedankt dat we een bijdrage mochten leveren aan deze bijzondere avond.

Over Right To Play

Mocht je niet bekend zijn met Right To Play dan leggen wij je kort uit wat het is en wat ze doen: “Right To Play is een internationale ontwikkelingshulporganisatie die sport en spel inzet om kinderen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden belangrijke vaardigheden en kennis bij te brengen.”

“Miljoenen kinderen ter wereld hebben te maken met geweld, ziektes en armoede en groeien op in een samenleving zonder structuur en veiligheid. Het onderwijs en de gezondheidszorg zijn vaak slecht of niet toegankelijk. Hierdoor zijn deze kinderen kwetsbaar en krijgen ze geen kans zich te ontwikkelen. Right To Play zet sport en spel in om deze kinderen weerbaar te maken, te bouwen aan het zelfvertrouwen en ze spelenderwijs te leren over samenwerken en verantwoordelijkheid. Wereldwijd bieden ze ruim 1 miljoen kinderen een kans op een betere toekomst” (bron)

Come Correct Right to play 08

Come Correct Right to play 07

Come Correct Right to play 06

Come Correct Right to play 05

Come Correct Right to play 04

Come Correct Right to play 03

Come Correct Right to play 02

Come Correct Right to play 01

Bekijk onze video's!