Go back

Come Correct opent 14.000m3 bedrijfshal E. van Wijk Logistics

Wat ons energie en plezier geeft is het entertainen van mensen. Dat we met onze energie, humor, theater en spectaculaire moves,  jong en oud mogen entertainen.  Elke breakdance show is voor ons weer een nieuw avontuur. Een nieuw verhaal in ons jongensboek. En wat is er nou mooier dan dat onze show onderdeel is van een bijzondere gelegenheid? Recentelijk vond er zo’n bijzondere gelegenheid plaats. Wij mochten de vernieuwde bedrijfshal van E. van Wijk Logistics openen met een spectaculaire breakdance show.

Opening vernieuwde bedrijfshal

De vernieuwde bedrijfshal van het internationale transportbedrijf E. Van Wijk werd op vrijdag 20 april op een feestelijke manier geopend. Op deze zonnige dag in april waren er ruim 500 relaties, uit diverse landen, aanwezig in de vernieuwde bedrijfshal. Met dit evenement wilde Van Wijk de vernieuwde locatie tonen aan de relaties en tevens de relaties bedanken voor de langdurige en fijne samenwerking.

De opening van het evenement lag in de handen van ondergetekende, Come Correct. Er was speciaal voor deze feestelijke opening een show op maat gemaakt. De breakdance act begon met een krakend geluid waarnaar de lichten uitvielen. Op dat moment werd het schemerig donker in de zaal en kwamen wij te voorschijn met zaklampen. Op een theatrale manier bewogen we ons richting het podium. Op het podium lagen twee dikke stroomkabels. Deze werden door twee dansers opgetild en in elkaar geklikt. Op het moment dat de kabels in elkaar klikte gingen de lampen (sfeerverlichting) in de bedrijfshal weer aan. Na deze theatrale intro volgde een spectaculaire en wervelende breakdance show. De show eindigde met een explosie waar naar de nieuwe bedrijfsvideo werd gestart.

4de generatie E. van Wijk Logistics

In de bedrijfsvideo werd het verhaal van E. van Wijk Logistics verteld. Hoe opa Ewoud van wijk het bedrijf in 1949 oprichtte en hoe het bedrijf in de (bijna) 70 jaar die daarop volgde is uitgegroeid tot een internationale speler in de transportbranche. Inmiddels is kleinzoon Ewoud (vernoemt naar opa) ook werkzaam in het bedrijf en loopt de 4e generatie Van Wijk ook rond op deze planeet. Na de bedrijfsvideo volgde een speech van kleinzoon Ewoud van Wijk. Wij mochten daarna nog eenmaal het podium op rennen met in onze handen een aantal gekleurde linten. Deze linten werden door opa Ewoud en kleinzoon Ewoud doorgeknipt. Met die handeling was de bedrijfshal officieel geopend.

Wij vonden het een eer dat we bij dit prachtige familiebedrijf aanwezig mochten zijn. Dat we met onze breakdance show een bijdrage mochten leveren aan de opening van de vernieuwde bedrijfshal. Bedankt voor het vertrouwen. Wij wensen E. van Wijk een prachtige toekomst toe!

 

Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 01 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 02 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 03 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 04 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 05 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 06 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 07 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 08 Come Correct Van Wijk Bedrijfshal Opening 09

Bekijk onze video's!