Go back

Come Correct opent congres voor duurzaamheid in de Jaarbeurs

Wat een mooie avond was het! Wij mochten op donderdag 29 september 2016 een spectaculair breakdance optreden geven tijdens een evenement in de jaarbeurs in Utrecht. Meer weten? Je lees het in deze blog.

Duurzaamheid en entertainment

De jaarbeurs was dit maal het toneel voor een congres omtrent duurzaamheid dat werd georganiseerd door de Dutch Green Building Council (DGBC). De DGBC is een prachtige organisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Ze willen een omgeving creëren waarin wonen, werken en leven prettig en gezond is. Tijdens het congres introduceerde de Dutch Green Building Council de nieuwe beoordelingsrichtlijn van 2016 voor het verduurzamen van bestaande gebouwen.

Voordat de nieuwe richtlijnen werden geïntroduceerd mochten wij de avond openen met een spectaculair en adembenemende showcase. De show was speciaal voor dit evenement op maat gemaakt. De opdrachtgever had ons gevraagd of wij een breakdance show op maat konden maken op de muziek van Muse. Om precies te zijn ging het om het nummer: The 2nd Law: Unsustainable. Uiteraard kunnen wij dat! Zodoende hadden we op het nummer van Muse een choreografie bedacht die bestond uit dans, salto’s en spectaculaire moves. Met andere woorden: spectaculaire entertainment!

De combinatie van een krachtige video, spectaculaire breakdance entertainment en een prachtig evenement zorgde voor een spetterde show en een zeer tevreden opdrachtgever. Zij blij. Wij blij!

Breakdance show met video

Onze breakdance act werd versterkt door een video die op de achtergrond op een groot scherm werd vertoond. De video toonde flitsende beelden van het prachtige landschap dat Nederland rijk is. Het thema van de avond, duurzaamheid en omgeving, was tevens het thema dat terug te zien was in de video. De video was voor de verandering een keer niet gemaakt door onze vrienden van multimedia bureau WijzijnWolf maar werd aangeleverd door de opdrachtgever.

De opdrachtgever was blij met het uiteindelijke resultaat. De combinatie van een krachtige video, spectaculaire breakdance entertainment en een prachtig evenement zorgde voor een spetterde show en een zeer tevreden opdrachtgever. Zij blij. Wij blij!

 

Come correct duurzaamheid congres 2

Come correct duurzaamheid congres 1

Come correct duurzaamheid congres 3

Bekijk onze video's!