Go back

Come Correct opent internationaal evenementen met breakdance showcase

Iedereen heeft doelen in zijn leven. Zaken die je graag wilt behalen of gebeurtenissen waar je trots op bent. Come Correct heeft ook zo zijn bedrijfsdoelen. Internationale optredens (snoepreisjes) of een eigen theatershow. Afgelopen week hebben we een bedrijfsdoel gehaald. Wij hadden de eer om de ‘week van de paddenstoel’ te openen. Een prestatie waar we als team en als individuen trots op zijn. Hoe we die mijlpaal hebben gehaald lees je in deze blog.

Week van de paddenstoel

De week van de paddenstoel is een internationaal evenement. En niet zomaar een evenement! Het is een evenement van wereldallure. Elk jaar wordt het evenement ergens anders op de wereld georganiseerd. Dit jaar was, het muziekgebouw aan het IJ in, Amsterdam gekozen als locatie en wij mochten er een spectaculaire breakdance show neerzetten.

De International Society for Mushrooms Science(ISMS) organiseerde op maandag 30 mei een congres waar wij een breakdance showcase mochten neerzetten. Dat klonk ons als muziek in de oren totdat we het tijdstip hoorde; We moesten namelijk om 7:00 uur ’s ochtends aanwezig zijn in onze prachtige hoofdstad en dat betekende dat mijn wekker ging om 4:45. Ik kan je vertellen dat ik een diep respect heb voor alle mensen die elke dag op dat tijdstip opstaan. Ik slaap toch liever nog een paar uurtjes door.

Dat betekende dat mijn wekker ging om 4:45. Ik kan je vertellen dat ik een diep respect heb voor alle mensen die elke dag op dat tijdstip opstaan. Ik slaap toch liever nog een paar uurtjes door. – Frank Morhee

Over doorslapen gesproken; De zaal zat redelijk goed gevuld toen we om 9:00 uur het podium op liepen om te starten met onze breakdance act. De breakdance act die we opvoerde voor deze gelegenheid was speciaal op maat gemaakt.

Spectaculaire breakdance act

De show begon met een kubus die op het podium stond. Deze kubus was tot de nok toe gevuld met paddenstoelen. U kent ze wel. Die blauwe bakjes met paddenstoelen die we altijd kopen in de supermarkt. De kubus was de start van ons verhaal. Arnold haalde op theatrale wijze een paddenstoel uit de kubus en legde deze op het podium. Elke keer als dat gebeurde kwam er een danser op het podium die een aantal spectaculaire bewegingen deed. Toen alle dansers op het podium stonden starten de dans en volgende een spectaculaire breakdance act vol met humor, dans en spectaculaire bewegingen.

Het internationale publiek genoot zichtbaar van onze act. Men zat met een grote glimlach te kijken naar de spectaculaire breakdance bewegingen en de humor met de paddenstoelen. We zijn er dan ook oprecht trots op dat wij de week van de paddenstoel mochten openen. We hopen dat we dit jaar nog een aantal spectaculaire weken mogen openen.

Rest mij nog te zeggen dat we nog een aantal plaatjes van het evenement voor u hebben:

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 4

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 3

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 5

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 1

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 2

Come correct breakdance showcase paddenstoelen 6

Bekijk onze video's!