Go back

Come Correct presenteert de nieuwe Mercedes E-klasse

Het is zondagochtend. De wekker gaat om 9:30. Linkerbeen uit bed, mijn rechter er achteraan en op naar de keuken. Tijd voor een welverdiend ontbijt! Mijn benen brengen mij stap voor stap naar de keuken. Ondertussen geven mijn benen aan dat de shows van gisteren hebben gezorgd voor spierpijn in mijn kuiten. Terwijl ik geniet van een gebakken eitje, een kopje sterrenmunt thee en een smoothie met daarin banaan, aardbeien en yoghurt, lees ik de krant. Zouden we de krant gehaald hebben met ons spectaculaire optreden?

Wat hebben Paleis het Loo, de nieuwe Mercedes E-klasse en Come Correct met elkaar gemeen?
De dag ervoor, zaterdag, mochten wij de nieuwe E-klasse van Mercedes presenteren bij Paleis het Loo. Een hele mooie opdracht op een prachtige locatie in onze thuisstad Apeldoorn. Niet alleen de locatie was prachtig ook het weer was prachtig. De zon scheen volop en de opkomst was overweldigend. Ruim 3000 mensen kwamen op dit prachtige evenement af. én die mensen hadden de kans om elke uur een breakdance show van Come Correct te zien. Wie wil dat nou niet!

Vijf breakdance shows bij Paleis het Loo
De nieuwe E-klasse van Mercedes werd meerdere keren gepresenteerd aan het aanwezige publiek en daarom mochten wij meerdere keren onze productlancering showcase uitvoeren. We mochten de breakdance show vijf keer uitvoeren op het prachtige terrein van Paleis het Loo.

Deze productlancering showcase was, speciaal voor Mercedes Wensink, op maat gemaakt.  De showcase bestond uit drie minuten aan spectaculaire breakdance entertainment. De combinatie van humor, spectaculaire bewegingen en dans zorgden ervoor dat het aanwezige publiek zichtbaar genoot van onze showcase. En dat leverde een hoop positieve reacties op.

“We vroegen nog of we de auto een weekje mochten lenen. Het antwoord daarop was: ” Dan zul je moeten plaatsnemen achteraan in de rij ;-)”

Wat ook een hoop positieve reacties opleverde van het publiek was het zien van de nieuwe Mercedes E-klasse. Aan het einde van elke breakdance show trokken wij het doek weg dat over de Mercedes lag en kreeg het publiek de nieuwe Mercedes te zien. Wat keer op keer volgde was een groot applaus van het publiek. De vraag is of ze applaudiseerden voor onze showcase? Het zien van de nieuwe Mercedes of een combinatie van beide…

Indrukwekkende Mercedes E-klasse
Niet alleen het publiek was onder de indruk van deze prachtige auto, wij waren dat ook. We konden het dan ook niet laten om te vragen of we de auto een weekje mochten lenen. Het antwoord daarop was: ” Dan zul je moeten plaatsnemen achteraan in de rij ;-)”. Helaas ging die droom niet door, maar niet getreurd want gelukkig hebben we de foto’s nog.

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 1

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 2

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 3

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 1

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 5

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 6

Come Correct Mercedes Paleis het Loo 7

Come Correct Mercedes Paleis het Loo

Come Correct Mercedes

 

Bekijk onze video's!