Go back

Come Correct steunt Benefietavond Pink Ribbon

Toen wij door een bekende opdrachtgever werden benaderd met de vraag of wij een breakdance show wilden geven tijdens een benefietavond voor Pink Ribbon zeiden wij volmondig ja! Afgelopen zaterdagavond vond deze benefietavond plaats in een prachtige kerk in Weesp. Lees het hele verhaal in deze blog.   

Come Correct en Pink Ribbon

Als ik zeg: “roze”. Waar denkt u dan aan? Wij denken dan aan Pink Ribbon. Een waardevolle stichting die zich inzet voor Borstkanker. Een goed doel waar wij waarde aan hechten en ons voor willen inzetten. Toen wij werden benaderd met de vraag of wij een gratis optreden konden geven op een benefietavond van Pink Ribbon zeiden wij volmondig ja!

Een waardevolle stichting die zich inzet voor Borstkanker. Een goed doel waar wij waarde aan hechten en ons voor willen inzetten.

De organisatie achter dit evenement wilde graag een spectaculaire opening van de modeshow. Zij kenden ons van eerdere opdrachten waarbij we succesvol hadden samengewerkt. Voor deze benefietavond wilden zij graag een korte en krachtige showcase. Wij kozen voor de ober-act; Een show waar wij verkleed als obers de mensen verrassen en een spectaculaire show neerzetten. Een breakdance show die een hoog entertainment gehalte heeft en die altijd goed wordt ontvangen door het publiek. Zo ook op deze avond.

Repeteren voor de grote show

Voordat de avond aantrad hadden we er al een hele dag opzitten. Aan het einde van de ochtend vertrokken we naar Weesp zodat we op tijd waren voor de repetitie die ’s middags plaatsvond. Tijdens deze repetitie werd gerepeteerd wat er na onze show zou gebeuren. Na onze ober act kwam er namelijk een saxofonist het podium op gevolgd door een dozijn aan modellen. Deze modellen toonde de collectie van een plaatselijke modewinkel. Wij mochten deze modellen het podium op begeleiden om vervolgens rustig af te lopen.

Optredens voor goede doelen

Elke jaar krijgen wij van verschillende stichtingen en goede doelen de vraag of wij een bijdrage kunnen leveren aan hun evenement, benefietavond of andere gelegenheid. Omdat wij niet het hele jaar voor niks kunnen dansen selecteren wij een aantal opdrachten per jaar die wij vrijblijvend doen. De overige aanvragen geven wij een 30/70 voorstel. Dat houdt in dat wij 30% van onze fee sponsoren aan het goede doel. De overige 70% dient de stichting via sponsoren binnen te halen zodat wij betaald kunnen worden voor onze diensten.

Pink Ribbon Come Correct 2

Pink Ribbon Come Correct 3

Pink Ribbon Come Correct 4

Pink Ribbon Come Correct 1

Pink Ribbon Come Correct 5

Pink Ribbon Come Correct 6

Bekijk onze video's!