Go back

Come Correct toont nieuwste haartrend van 2015

Op maandag 23 maart 2015 mochten wij wederom aan de bak in theater Orpheus. Ditmaal voor het evenement dat je niet mag missen als je werkzaam bent in de kappersbranche: De presentatie van de Nederlandse Haarlijn 2015

De koning Willem-Alexanderzaal was gevuld van top tot teen met kapsters en barbieren. Zij kregen in een presentatie van ruim drie uur te zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van haar en fashion, wat de nieuwste vaktechnieken zijn en konden de top kappers en modellen ontmoeten. Die tips en trucs waren uiteraard ook zeer handig voor een aantal van ons maar dat terzijde.

Speciaal voor deze show was de muziek van onze ‘obershow’ act aangepast. Wij kwamen als verrassing het podium op nadat de modellen hun nieuwste look hadden getoond aan het publiek. De daarop volgende 6 minuten volgden er spectaculaire bewegingen, humor en adembenemende dans. Het enthousiaste publiek genoot zichtbaar van onze show en applaudisseerde uitbundig na afloop. Daarvoor bedankt!

Wij kunnen weer terugkijken op twee succesvolle shows. Wilt u ook een show waarbij het publiek vanaf het eerste moment op het puntje van hun stoel zit? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze video's!