Go back

Come Correct treedt op voor Bruce Springsteen

Halverwege augustus waren wij onderdeel van de openingsceremonie van de Longines Global Champions tour. Dit paardensport evenement vond plaats in de Tops International Arena in Valkenswaard. Ons artiestenbureau Blue Luna was verantwoordelijk voor het bedenken en produceren van de openingsceremonie.

Willemijn van Hussen van Blue Luna: ‘Stal Tops is een wereldspeler en vernieuwer in de springruiter-sport, een sport met een lange traditie. Traditie, vernieuwing en de liefde voor het vak stonden bij ons centraal in het bedenken van een opening. In de openingsshow hebben wij de liefde voor de paardensport vertaald naar onze liefde voor muziek. Daarnaast wilden we iets blijvends creëren, dat gebruikt kan worden bij hun wereldwijde toernooien. Dit resulteerde in een nieuw ‘anthem’ dat een zo grootse arena, en zo’n uniek sport-event waardig is. (bron: events.nl)

Openingsshow

Ruim 120 artiesten werkten samen om een spectaculaire openingsceremonie neer te zetten tijdens de tiende editie van de Longines Global Champions tour. Musici, zangers, dansers en Come Correct mochten hun talent vertonen voor het publiek in de paardensportarena en de vele kijkers die via Eurosport meekeken.

De show begon met de talentvolle operazangeres Amira Willighagen (11 jaar) die een prachtig stuk zong. Dit deed zij onder begeleiding van een aantal musici. Daarna starte een symfonische dance track waarbij de beat was gebaseerd op galopperende paarden. Deze beat kwam tot stond door een prachtige samenwerking tussen DJ Robert Feelgood en het orkest, dat live meespeelde. Nadat zij een aantal minuten hadden samengespeeld mochten wij opkomen. Wat volgde was een korte en krachtige choreografie die opbouwde naar een climax. Het publiek genoot zichtbaar van alles wat er voor hun ogen afspeelde.

“Het gebeurt niet elke dag dat de Koninklijke familie van Qatar en Bruce Springsteen naar onze show kijken”

In het publiek zaten onder andere de Koninklijke familie van Qatar en Bruce Springsteen. Het gebeurt dan ook niet elke dag dat de Koninklijke familie van Qatar en Bruce Springsteen naar onze show komen kijken dus dat was een bijzondere ervaring voor ons.

Ben jij benieuwd hoe de openingsceremonie eruit zag bekijk dan de onderstaande samenvatting.

 

 

Bekijk onze video's!