Go back

Come Correct verzorgt openingsact tijdens de 2018 seizoenslancering WE Fashion

Wanneer WE Fashion vraagt om een spectaculaire openingsact te verzorgen tijdens hun seizoenslancering van 2018, dan zeg je natuurlijk ja! En zo geschiede het dat wij begin 2018 een wervelende breakdance show mocht geven tijdens de seizoenslancering van WE Fashion. Wil jij weten hoe deze samenwerking verliep? Lees dan deze blog.

Maatpakken van WE Fashion

Als je het over mode(fashion) hebt, dan heb je het over Come Correct. Waarom? Allereerst omdat een van de dansers, Arnold Put, de mode academie heeft doorlopen én omdat wij altijd dansen in top-notch maatpakken. De samenwerking tussen WE Fashion en Come Correct was dan ook meant to be!

Onderdeel van de samenwerking was dat wij nieuwe maatpakken kregen uit de nieuwe collectie van WE Fashion. Uiteraard waren wij daar zeer blij mee. Ten slotte kan een man nooit genoeg Maatpakken in zijn garderobe hebben.

Om onze garderobe aan te vullen mochten we shoppen in de WE Fashion winkel in Hoog Catharijne in Utrecht.  Daar gingen we samen met Wesley van WE Fashion aan de slag om 6 op maat gemaakte pakken te selecteren. Na een middagje passen en doormeten gingen we naar huis met een grote glimlach op ons gezicht, zes op maat gemaakt pakken, een aantal witte overhemden, twee verschillende kleuren stropdassen en een suède riem.

“Een man kan nooit genoeg maatpakken in zijn garderobe hebben” – Frank Morhee

De Fabrique in Utrecht

Met de nieuwe maatpakken op zak konden we ons een aantal dagen later melden bij de Fabrique in Utrecht. Deze bijzondere evenementenlocatie in het midden van Nederlands was de plek waar de seizoenslancering ging plaatsvinden. Een prachtig, door een interieurstylist, aangeklede zaal was gevuld met personeel van WE Fashion, diverse nationale en internationale media en een aantal beroemde fashionbloggers.

Wij mochten na de openingsspeech van de CEO van WE Fashion het publiek entertainen met onze oberact. In de prachtige maatpakken van We Fashion wisten we het publiek te entertainen met onze energie, humor en spectaculaire moves. Het resultaat was een oorverdovend applaus van het aanwezige publiek. WE Fashion bedankt voor deze fijne samenwerking en de prachtige maatpakken! Wij kunnen dankzij jullie met stijl over straat!

WE Fashion en Come Correct 01

WE Fashion en Come Correct 02

WE Fashion en Come Correct 03

WE Fashion en Come Correct 04

WE Fashion en Come Correct 05

Bekijk onze video's!