Go back

Dans toen en nu: Leerzame workshop breakdance

Het Paasweekend is inmiddels voorbij en daarmee is april van start gegaan. Een relatief drukke maand in het voorjaar met zes showcases waarvan twee over de grens. Aan het einde van de maand vliegen we de zon tegemoet. We love it!

Afgelopen dinsdag stond er echter geen showcase op het programma maar een workshop breakdance. In samenwerking met Stichting Theaterschool Apeldoorn (STA) verzorgen wij al een aantal jaren de breakdance workshops van het educatieproject ‘Dans toen en nu’.

Danser en docent Jareth Geluk mocht gisteren dan ook 20 kinderen van een basisschool in Apeldoorn de basis bewegingen van het breakdancen leren. Dat deed hij uiteraard, zoals wij alle workshops geven, met een dosis humor, heldere uitleg en met veel enthousiasme. Tel daarbij op zijn didactische vaardigheden die hij heeft geleerd tijdens zijn opleiding Sport en bewegen (Cios) en je hebt een ochtend vol plezier. Want uiteraard staat plezier voorop!

Naast de groep kinderen die een workshop breakdance kreeg, waren er nog twee groepen. Die kregen of een workshop Disco van Mieke van der Gaag of een workshop Rock & Roll van Hanna van der Gaag. En ja dat zijn zusjes.

Wil jij ook zo’n leerzame workshop breakdance of een andere workshop. Neem dan contact met ons op. Voor je het weet staan jouw leerlingen ook te swingen!

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze video's!