Dansen in Apeldoorn

Wilt uw zoon of dochter niks liever dan leren dansen in Apeldoorn van Top docenten? Docenten die elke week met passie voor hun vak lesgeven in Apeldoorn en de rest van Nederland. Dan bent u bij de Come Correct Dance Academy aan het juiste adres. Wij zijn dé dansschool in Apeldoorn voor het volgen van leuke en leerzame Breakdance lessen voor kinderen.

Ieder kind kan Leren dansen

Come Correct is ervan overtuigd dat ieder kind op zijn of haar manier kan leren dansen. Hoe we dat doen? Door kinderen op een eenvoudige een laagdrempelige manier dansbeweging te leren. Doordat kinderen deze bewegingen over het algemeen vrij snel aanleren ervaren zij succes. Daardoor zal het plezier in dansen groeien. Tenslotte is plezier hebben in wat je doet de basis voor veel zaken in het leven!

Breakdance Lessen in Apeldoorn

Wanneer uw zoon of dochter niks liever doet dan dansen dan zijn de breakdance lessen van Come Correct de perfecte manier om te leren dansen in Apeldoorn.  Voor Come Correct is dansen meer dan dans alleen. De praktijk wijst keer op keer uit dat dansen een ontdekkingsreis is waarin een kind zijn motoriek leert ontwikkelen, gevoel krijgt voor ritme en leert omgaan met andere kinderen. Daarnaast leert uw kind zichzelf te presenteren in een groep en zal het zelfvertrouwen van uw kind toenemen doordat ze in kleine stapjes nieuwe bewegingen leren en daardoor succes ervaren.

Dansles in Apeldoorn

De Come Correct Dance Academy verzorgt breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Wekelijks zijn er op maandagavond en dinsdagavond danslessen in Apeldoorn. Op maandagavond vinden de danslessen plaats in het Kristal in Apeldoorn-Noord en elke dinsdagavond worden de danslessen gegeven bij het Centrum voor kunsteducatie Markant in het centrum van Apeldoorn.

De danslessen worden verzorgt door Frank Morhee. Hij is één van de dansers van Come Correct die sinds 2006 danslessen, workshops en shows verzorgt namens Come Correct.

dansen-in-apeldoorn-2

Gratis Proefles

Vraag nu een gratis proefles aan bij de Come Correct Dance Academy. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@come-correct.nlContactformulier