Go back

Dansende obers serveren het publiek top entertainment

Op donderdag 5 november waren we in de hoofdstad van Nederland om daar een breakdance showcase te geven voor een select internationaal gezelschap.

In Amsterdam was zo’n tachtig man aanwezig op een bedrijfsfeest dat plaats vond in de Rode hoed aan de Keizersgracht. Eenmaal aangekomen op de locatie werden we begeleid naar onze kleedkamer door onze grote vriend Wouter van Beek van Blue Luna.

In de kleedkamer werden de pakken uitgeladen en het strijkijzer te voorschijn gehaald. Aangezien onze pakken nogal intensief worden gebruikt is het geen overbodige luxe om ze te strijken voor een optreden. En zo geschiedde het; De Van Gils pakken werden glad gestreken. De haartjes in de gel en met een glimlach op ons gezicht liepen we het publiek tegemoet.

Uiteraard met een stabiele rechterhand, kennis van de menukaart en een uitstekend gevoel voor klantvriendelijkheid

Op deze regenachtige avond mochten we aantreden als obers. Uiteraard met een stabiele rechterhand, kennis van de menukaart en een uitstekend gevoel voor klantvriendelijkheid. Zoekt u dansende obers? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Dansende obers

Elke keer weer als we als obers onze breakdance act uitvoeren is het publiek oprecht verrast door onder andere het verrassende begin. In het begin van de showcase klinkt het geluid van glas dat stuk valt op de grond. Terwijl het publiek om zich heen kijkt, op zoek naar waar het glas viel, komen wij als obers ten tonele. Gewapend met bezems, stoffer & blik en sloven ruimen wij het podium op en geven het publiek een wervelende show.

Bekijk onze video's!