Go back

FC Utrecht scout Come Correct voor Openingsact

Het was een jongensdroom die uitkwam. Na 28 jaar werden we gescout door een voetbalclub uit de eredivisie. En niet zo maar een club, nee eentje met een lange geschiedenis in het betaalde voetbal! Come Correct werd gescout door FC Utrecht om een openingsact te verzorgen voor hun businessclub. Meer weten? Lees het hele verhaal in deze blog.

Breakdance openingsact bij FC utrecht

Voetbalclub FC Utrecht opende afgelopen week hun nieuwe businesslounge en de daarbij behorende vergaderzalen. Come Correct had de eer om de feestelijke avond te openen met een spectaculaire breakdance show. De breakdance show was  speciaal voor deze gelegenheid aangepast naar de wensen van de klant. De vraag vanuit FC Utrecht was of we in onze breakdance showcase een aantal elementen konden verwerken die paste bij FC Utrecht en voetbal.

Maatwerk show

De show aanpassen naar de wensen van de klant is iets wat we maar al te graag doen. De klant is immers koning! Nu vraag je, je zeker af wat we dan hebben aangepast? Het volgende: Leroy ging springen op één hand met in de andere hand een voetbal, het nummer wat wordt gedraaid wanneer FC Utrecht scoort was verwerkt in de muziek van de show en we dansten in de officiële trainingspakken van FC Utrecht. Met andere woorden: de dans, muziek en outfits waren aangepast naar de wensen van de klant.

We voelde ons als een stel kleine kinderen voor wie een jongensdroom uitkwam – Frank Morhee

Dromen werden vervuld

Niet alleen de wensen van de klant werden vervuld ook onze dromen werden vervuld. Wij mochten tijdens ons verblijf in het stadium van FC Utrecht gebruik maken van de kleedkamer van FC Utrecht. Super vet! We voelden ons als een stel kleine kinderen voor wie een jongensdroom uitkwam. En dat leverde een aantal mooie foto’s op voor in ons jongensboek!

Hoe de show ging? Top! Zoals altijd was het publiek zeer verrast door onze act en stonden ze met een grote glimlach op hun gezicht te genieten van onze breakdance show. Een prachtige opening van een zeer geslaagde en feestelijke avond. Na afloop mochten we nog even de vernieuwde businesslounge in en genieten van het aanwezige eten en drinken. FC Utrecht bedankt voor deze mooie samenwerking!

 breakdance show fc utrecht 1

breakdance show fc utrecht 2

breakdance show fc utrecht 3

breakdance show fc utrecht 4

breakdance show fc utrecht 5

breakdance show fc utrecht 6

breakdance show fc utrecht 9

breakdance-show-fc-utrech-7

breakdance-show-fc-utrech-8

Bekijk onze video's!