Go back

Flexibel Come Correct steelt de show in Beachclub O

Sinds 2006 hebben we het voorrecht om mensen te entertainen met onze breakdance shows. Hetgeen we maar al te graag doen. Want wat is er nou mooier dan mensen blij maken? Naast het entertainen van mensen worden we ook blij van tevreden klanten. Dat zijn tenslotte de mensen die ons boeken. Wat we vaak horen van onze klanten is dat ze onze professionaliteit, down to earth mentaliteit en flexibiliteit zo waarderen.

Recentelijk werd er een beroep gedaan op onze flexibiliteit. Een van onze trouwe klanten zat met een groot probleem. Haar act was last-minute uitgevallen en ze had met spoed een nieuwe act nodig. Het evenement vond namelijk de volgende dag al plaats. Benieuwd hoe dit afloopt? Je lees het hele verhaal in deze blog.

Spoedaanvraag breakdance show

Op een zonnige maandagmiddag in april kwam er bij ons artiestenbureau BlueLuna een spoedaanvraag binnen voor een spectaculaire dansact. De klant zocht een act voor een bedrijfsfeest op de dinsdagavond. Come Correct en Blueluna maken gebruik van een Google Hangout chatgroep waardoor we altijd snel met elkaar kunnen schakelen. Over het algemeen kunnen we binnen één uur aangeven of we beschikbaar zijn of niet. Voor deze spoedaanvraag konden we dan ook snel schakelen. Zodoende was de deal maandagavond mondeling akkoord, werd het papierwerk dinsdagochtend geregeld en konden wij dinsdagavond in Beachclub O in Noordwijk een spectaculaire breakdance show neerzetten.

Obers geven een breakdance showcase

De showcase mochten we uitvoeren voor een deel van het personeel van een grote internationale speler in de farmaceutische markt. Het bedrijfsfeest, aangekleed door een interieurstylist, was de afsluiting van een trainingsdag in Nederland. Op het bedrijfsfeest liepen wij als obers tussen het publiek. Uit het niks klonk het geluid van vallend glas. Het publiek keek verrast om zich heen. “Wat gaat er gebeuren?”. Op dat moment liepen wij vanuit alle hoeken van de zaal naar het podium toe. Na een korte theatrale intro veranderde de muziek en begonnen wij met onze eerste energievolle dans.

Op het moment dat we begonnen met dansen verscheen er een glimlach op het gezicht van de aanwezige mensen. Met onze energie, humor en spectaculaire moves wisten we iedereen in de zaal te entertainen. Na een buiging en applaus van het publiek begon de band met spelen en werd de dansvloer overgenomen door het publiek. Zo werd er de rest van de avond nog door gedanst.

“Wat een geweldige mannen zijn dit! WOW! We hebben niets dan lof over hun performance gehoord en ik heb enorm met ze gelachen. Totaal geen ster-allures, heel flexibel, bescheiden. Ook erg leuk om te zien hoe enthousiast het publiek was.”

Na afloop mochten we nog een wijntje drinken aan de bar en kregen we complimenten van diverse mensen. Het publiek vond de show top en onze opdrachtgever was superblij en tevreden. Het was een geslaagde avond in het altijd prachtige Noordwijk!

Bron foto’s: Beachclub O

Come Correct Beach Club O 01 Come Correct Beach Club O 02 Come Correct Beach Club O 03 Come Correct Beach Club O 04 Come Correct Beachclub O 05

 

Bekijk onze video's!