Go back

Geslaagde Theaterdagen voor leerlingen KSG Apeldoorn

Je kan niet vroeg genoeg in aanraking komen met cultuur en dan vooral met verschillende (sub)culturen. Op de KSG in Apeldoorn begrijpen ze dat en daarom vond dit jaar de tweede editie plaats van de ‘KSG Theaterdagen’.

Tijdens deze theaterdagen krijgen de brugklasleerlingen van de KSG een workshops in één van de verschillende disciplines. Zo konden de leerlingen kiezen uit: Spelen in een Pop-band, Zang(koor), Rap, Beat Making, VJ, Spoken Word en uiteraard Breakdance door Come Correct

Dagprogramma
Toen de klok 12:00 uur sloeg liepen de leerlingen van de KSG Apeldoorn de popzaal van Gigant binnen. Hier kregen ze uitleg wat ze die dag gingen doen. De leerlingen hadden van te voren gekozen voor één van workshops. Elke workshop duurde drie uur. In die drie uur werd toegewerkt naar een voorstelling die de leerlingen uiteindelijk aan het einde van de dag tweemaal lieten zien. Om 17:00 uur en 18:00 uur gaven ze een voorstelling voor hun ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s.

Theaterzaal
Een volgeladen theaterzaal in Gigant. De spanning voelbaar en zichtbaar op de gezichten van de leerlingen. Maar ooh ooh wat wat deden ze het goed! Een groot compliment naar alle docenten, leerlingen, en de andere betrokkenen. Een mooie samenwerking tussen Markant, STA en de Come Correct Dance Academy zorgde ervoor dat ruim 200 leerlingen in twee dagen tijd viermaal een te gekke show neerzette.

Iets voor jouw school?
Mocht je nou ook zo’n culturele workshop dag vol met creativiteit en plezier willen? Neem dan contact met ons op!

 

Workshop met de brugklassers van de #KSG #apeldoorn #talenten #dans #gigant

Een video die is geplaatst door Come Correct (@comecorrect055) op

Bekijk onze video's!