Go back

Gillende dames voor Come Correct

Er zijn van die zaken in het leven die onafscheidelijk zijn. Zo heb je mannen & voetbal, vrouwen & shoppen en kinderen & cartoons. Spreekt voor zich als je het ons vraagt.

Iets anders wat voor zich spreekt zijn gillende vrouwen & Come Correct. Gebeurd ons natuurlijk niet elke week maar afgelopen zaterdag was het raak. De dochter des huizes had de respectabele leeftijd van 21 jaar bereikt. Uiteraard dient dat gevierd te worden. Nodig een gezelschap goeie vriendinnen uit, een Dj die zorgt voor de muziek, catering voor heerlijk eten en drinken en een verrassingsact van Come Correct. Wat wil je nog meer?

De show
Wij kwamen verkleed als obers aangelopen op het “toneel”. Er waren wat glazen gevallen in de tuin en dat zouden wij wel even opruimen. Uiteraard ging dat opruimen over in een spectaculaire dansshow. De dames begonnen spontaan te gillen toen ze ons zagen dansen en besloten alvast mee te gaan dansen. En geloof mij, dat maakte indruk op ons allemaal.

Een gezelschap gillende dames & Come Correct een combinatie die ons wel bevalt. Dat gezegd hebbende. We waren ’s avonds allemaal blij toen we weer naast onze eigen vriendin in bed konden kruipen!

Bekijk onze video's!