Go back

Heeft Come Correct een prijs gewonnen tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2016?

Zei iemand prijsuitreiking? Jazeker, en niet zomaar een prijsuitreiking. We hebben het over de prijsuitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards 2016. Of wij er één mee naar huis mochten nemen? Nee, dat helaas niet maar daarvoor waren wij ook niet uitgenodigd. Waarvoor dan wel? Dat lees je in deze blog.

Op vrijdag 12 februari 2016 was de Fokker Terminal in Den Haag het podium voor uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards. De uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards is de belangrijkste prijs binnen de Communicatie en Eventmarketing branche in Nederland. Je kan het vergelijken met de Grammy Awards voor de muziekwereld of de Oscars voor de filmwereld. De crème de la crème van de Nederlandse evenementenbranche is dan ook aanwezig bij de uitreiking van de Gouden Giraffe Events Awards.

Gouden Giraffe Event Awards
De winnaars van een Gouden Giraffe zijn bedrijven die stuk voor stuk impact maken met hun evenementen: “Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uitsteken. Bedrijven die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren. De meest impactvolle van deze evenementen worden al vanaf 1994 beloond met de Gouden Giraffe.”

“Anno 2016 groeit het live moment steeds verder door tot een hoofdrolspeler binnen de marketing- en communicatiemix. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de ongekende impact van live communicatie en eventmarketing. De Gouden Giraffe Event Awards zijn er om die impact een groots podium te geven en om bedrijfsleven, overheid en organisaties duidelijk te maken dat er geen krachtiger communicatie- en marketingmiddel is dan het ‘event’. En de winnaar van de Gouden Giraffe? Die verkrijgt eeuwige roem!” (bron: www.Gouden-Giraffe.nl)

De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uitsteken. Die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren.

Crème de la crème van de evenementenbranche
In de Fokker Terminal in Den Haag waren bedrijven uit de top van de evenementenbranche, en alles wat daar tegenaan zit, bijeengekomen voor deze prijsuitreiking. Daar wilden wij natuurlijk bij aanwezig zijn om een breakdance showcase te verzorgen. De hele zaal zat gevuld met potentiële klanten. Klanten die ons kunnen wegzetten op hun evenementen. Precies de plek waar we wilden zijn en waar we moesten presteren.

Positieve reacties
Op de plek waar vroeger vliegtuigen werden gebouwd werd op deze avond een feestje gebouwd. Uiteraard hoort er bij een feestje lekker eten en smaakvolle drank. Hoe krijg je 5 mannen blij? Met lekker eten. En lekker eten dat was er zeker! We konden onze buikjes dan ook rond eten voordat we aan het werk moesten.

Na het heerlijke eten hadden we de eer om de Gouden Giraffe Events Awards 2016 te openen met onze breakdance showcase. Een mooie eer waar we trots op zijn. We kijken dan ook met grote tevredenheid terug naar het optreden die goed werd ontvangen door het aanwezige publiek, want de handjes gingen na afloop van de breakdance showcase enthousiast op elkaar. Ook op social media waren er lovende woorden voor onze breakdanceact. En nu maar hopen dat ze ons dit jaar weer veel gaan inhuren. Wij zijn er in ieder geval op voorbereid!

Winnaar Gouden Giraffe Event Awards
Aangezien wij niet naar huis gingen met een Award maar met een goed gevulde buik bleven er nog genoeg winnaars over. Wil jij weten wie in de prijzen zijn gevallen? bekijk dan de uitslag van de Gouden Giraffe Event Awards.

 

Come correct gouden giraffe event awards 2 Come correct gouden giraffe event awards 3 Come correct gouden giraffe event awards 4 Come correct gouden giraffe event awards 5 Come correct gouden giraffe event awards 6 Come correct gouden giraffe event awards 7

 

Bekijk onze video's!