Go back

Het Sprengeloo organiseert theaterprogramma in Orpheus

Wanneer een groep leerlingen van de middelbare school het Sprengeloo, uit onze thuishaven Apeldoorn, vragen of je onderdeel wilt zijn van hun theaterprogramma dan zeggen wij uiteraard ja. En zo geschiede het dat wij eind mei twee breakdance showcases mochten geven in de schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Breakdance in het theaterprogramma

Voordat we in Theater & Congrescentrum Orpheus aan de slag mochten waren we in Amsterdam. De dag begon voor ons lekker vroeg in onze hoofdstad. We mochten namelijk ’s ochtends de week van de paddenstoel openen. Toen we die mijlpaal achter de rug hadden sprongen we in de auto en reden we terug naar Apeldoorn. We waren net voor de lunch weer terug in Apeldoorn en kon zodoende nog een broodje eten. Toen onze lichamen weer gevuld waren konden we ons voorbereiden voor het programma van die middag.

Een groep leerlingen van de middelbare school het Sprengeloo hadden, onder begeleiding van Orpheus, een theaterprogramma samengesteld. De hele school kwam die middag naar Orpheus om het programma te aanschouwen. En dat was niet niks.  Zowel Nabil als Come Correct waren gevraagd om onderdeel van het theaterprogramma te zijn.

Nabil en Come Correct in theaterprogramma

Wij waren het voor- en naprogramma van de Nederlandse topcabaretier Nabil of vica versa. Beide kunnen we mee leven. Zowel Nabil als wij waren gevraagd om onderdeel van het theaterprogramma te zijn dat een aantal leerlingen van het Sprengeloo organiseerde voor de rest van de school. Ga er maar aanstaan; Een theaterprogramma maken voor ruim 700 leerlingen van het Sprengeloo.

“Wij waren het voor- en naprogramma van de Nederlandse topcabaretier Nabil of vica versa. Beide kunnen we mee leven”

Het groepje leerlingen dat de middag organiseerde moesten alles zelf regelen. Allereerst de artiesten maar ook het programmaboekje, de opvang van de artiesten, de catering en niet te vergeten, ze moesten assisteren bij het licht, het geluid en de techniek. Ga er maar aanstaan! Nou wij kunnen je vertellen dat ze het perfect hebben gedaan! Onze compliment! Jullie hebben het fantastisch gedaan.

Voordat we de foto’s gaan bekijken wil ik de dame die het licht deed nog even ‘uitlichten’ want het licht bij onze breakdance showcase was subliem! Top gedaan!

Come Correct Orpheus 1

Come Correct Orpheus 2

Come Correct Orpheus 3

Come Correct Orpheus 4

Come Correct Orpheus 5

Come Correct Orpheus 6

Bekijk onze video's!