Go back

Het Xfactor avontuur

Jaja, Vrijdagavond 28 juni omstreeks 21:15 was het showtime. We liepen samen met Bbrave het podium op. Klaar om voor 1,3 miljoen kijkers een onvergetelijke show neer te zetten. De lichten gingen uit , de spots gingen aan en de beat dreunde door de zaal. Here we Gooooooo.

Hillywood

We hadden de gehele donderdag en vrijdag gebivakkeerd in Hillywood (Hilversum). Samen met de huischoreograaf van X-factor hadden we een act om Bbrave heen gebouwd.

Vrijdagochtend toen de vogels nog aan het fluiten waren liepen wij over het mediapark in Hillywood. Die ochtend werd er besloten om de act anders in elkaar te zetten dan we de dag ervoor hadden gerepeteerd. Dit was voor ons geen probleem. Omstreeks 14 uur waren we klaar met repeteren en konden we relaxen in onze kleedkamers.

We deelde de kleedkamer met de boys van DCJ crew uit Den Haag. We hadden al snel een klik met hen en in de kleedkamer werd dan ook niet gerelaxt maar gedanst en gelachen.

Het waren twee leuke dagen in Hilversum waarin we nieuwe vrienden hebben gemaakt, veel hebben gelachen en weer even met ons gezicht op tv zijn geweest.

Op naar het volgende avontuur.

 

Bekijk onze video's!