Go back

King of the Jungle Arnold Put verovert theaterharten met Jungle Boek

De meeste mensen vieren Kerst met familie of vrienden of zoeken de gezelligheid op. Als artiest is Kerst vaak een ander verhaal. De kans is namelijk groot dat je met Kerst niet thuis bent maar ergens op deze aardbol andere mensen vermaakt met jouw talent. Een prachtig privilege waar de meeste artiesten van genieten! Dat geldt ook voor een van oprichters en dansers van Come Correct: Arnold Put. Hij schittert op dit moment in de theatervoorstelling Jungle Boek die tot en met 30 december draait in de Stadsschouwburg Utrecht.

Arnold Put in Jungle Boek

Als er één iemand dans ademt dan is het Arnold wel. Deze man kan dansen en entertainen zoals er maar weinig kunnen in Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat hij dit jaar weer een prachtige rol te pakken heeft in de theatervoorstelling Jungle Boek.

Zoals u zich misschien wel herinnerd toerde hij vorig jaar door heel Nederland met de theatervoorstelling Narnia. Dit jaar heeft hij ook menig show gedaan. Zo zat hij in november van dit jaar nog drie weken in Jakarta. De afgelopen weken bevond Arnold zich weer op Nederlandse bodem om zich voor te bereiden op de voorstelling Jungle Boek.

Breakdance en Jungle Boek

De theatervoorstelling Jungle Boek is geïnspireerd op het gelijknamige boek uit 1967. In de theatervoorstelling speelt Arnold de rol van Akela, de leider van de wolven. Een rol die hem op het lijf is geschreven. Naast deze rol speelt hij ook nog een van de apen. De voorstelling Jungle Boek zit vol verassingen, onverwachte wendingen en wauw momenten. De combinatie van live muziek gespeeld door de band Jungle by Night en de dansers die er een prachtige voorstelling van maken, maakt dat je deze voorstelling niet wilt missen! De voorstelling speelt nog tot en met 30 december 2016 in de Stadsschouwburg in Utrecht. Tickets boek je hier

junglebook-3

junglebook-2

junglebook-1

junglebook-4

junglebook-5

Bekijk onze video's!