Go back

Lights, Camera and……Action!

Dit weekend vonden wij het tijd voor een nieuwe videoshoot. Met behulp van de mannen van Wijzijnwolf wisten we weer een toffe setting te creëren die spectaculaire beelden opleverden.

De laatste video die we maakte met de groep was voor Reebok. In ruil voor veertien paar schoenen maakte wij een videoclip voor Reebok. In de videoshoot van dit weekend wilden we onze spectaculaire moves in het zonnetje zetten. De moves die we vaak laten zien in onze breakdance shows.

Een van de danszalen van Stichting Theaterschool Apeldoorn (STA) hadden we omgebouwd tot een toffe filmsetting. Zwarte doeken, spotlights, een rookmachine en een goede vibe zorgden ervoor dat er prachtige beelden werden opgenomen.

Leroy Filon, van Multimediabureau WijZijnWolf en Come Correct, maakte met behulp van zijn Panasonic lumix GH4 slomotion beelden van alle bewegingen die wij voor de camera lieten zien. Het resultaat van het middag filmen mag er dan ook zijn. Het eindresultaat volgt binnenkort.

Ben je benieuwd wat voor mooie beelden dit heeft opgeleverd? Hieronder staat een sneakpreview van de beelden die we hebben opgenomen

Bekijk onze video's!