Go back

Magische fotoshoot op een top locatie

Toen een van Nederlands beste fotografen ons vroeg voor een nieuwe fotoshoot zeiden wij met zijn allen volmondig ja!. We hebben het uiteraard over niemand minder dan top fotograaf Gijs Versteeg, met wie wij in het verleden al eens eerder hebben samengewerkt.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Tijd voor een nieuwe fotoshoot. Come Correct ging samen met fotograaf Gijs Versteeg op pad. Waar we heen gingen? Het prachtige NDSM-werf in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Op deze locatie zijn veel verschillende looks te bewonderen. We gingen dan ook op zoek naar de perfecte plek. Deze kwamen we tegen in een prachtige ruimte waar het zonlicht door de ruiten scheen.

Die zonnestralen gaven de foto’s een magisch effect wat, in combinatie met onze breakdance kwaliteiten en de skills van Gijs Versteeg, ervoor zorgde dat er prachtige foto’s zijn gemaakt. Deze zullen we uiteraard binnenkort met jullie delen. Tot die tijd moeten jullie het doen met de foto bovenaan de blog.

Wil jij dat wij jouw product of dienst op een spectaculaire manier promoten in combinatie met een top fotograaf? Neem dan contact met ons op.

Vandaag een fotoshoot gedaan met top fotograaf Gijs Versteeg. #breakdance #comecorrect #apeldoorn #nederland #fotografie #dans

Een video die is geplaatst door Come Correct (@comecorrect055) op

Bekijk onze video's!