Go back

Ons Jongensboek

“Vrijdagavond, 16 september 2011, studio 21 in Hilversum. Het zweet loopt over onze ruggen. De spotlight op ons gericht, de camera’s draaien, het publiek schreeuwt onze naam. Wij zijn Come Correct en de meeste mensen kennen ons van het Holland’s Got Talent avontuur. We zijn een breakdance crew, ondernemers en entertainers, maar vooral vrienden. Vrienden die een groot deel van hun leven al bij elkaar zijn door breakdance. Een dans die begonnen is op de straat maar die wij op onze manier hebben vertaald tot unieke shows voor een enorm breed publiek. Hoe? Door te dansen in een maatpak en te doen waar wij goed in zijn: mensen vermaken met onze energie en humor.

Toen we begonnen met dansen, hadden wij nooit kunnen bedenken dat wij op zoveel mooie en bijzondere locaties onze kunsten mochten vertonen. Zo hebben we onder andere twee weken in Shanghai gedanst, mochten we de boot van Steven Spielberg onthullen en hebben we gedanst voor Maxima (en Willem) tijdens het TEDxBinnenhof evenement in de Ridderzaal. Dit zijn natuurlijk fantastische locaties om te mogen dansen maar we hebben ook wel totaal andere optredens meegemaakt. Optredens waar je 2,5 uur voor moet rijden en vervolgens voor 3 man staat te dansen in een grote zaal, shows waar je op locatie geen kleedkamer krijgt maar gedumpt wordt in de kelder. Toch heeft dat ook wel weer zijn charmes.

Come Correct bestaat dit jaar 14 jaar en met gemiddeld zo’n acht shows per maand knallen we nog steeds lekker door, waarbij we in het hoogseizoen (vanaf september t/m december) er soms wel drie tot vier per week hebben. Elk optreden is voor ons weer een avontuur, een nieuwe bladzijde in ons eigen jongensboek. Met elkaar on the road. Kris kras door heel Nederland. Never make mistakes, always Come Correct.”

Bekijk onze video's!