Go back

Papa´s in Spe; Rollen met die kinderwagen

Elke maand blikken we terug op een optreden die bijzonder voor ons was. Een optreden op een aparte locatie, voor een bijzondere klant of simpelweg omdat wij er een fijne herinnering aan hebben. Vandaag gaan we terug naar woensdag 10 september 2014.

In september 2014 gingen we vier dagen naar Keulen, Duitsland. Come Correct mocht tijdens de jongeren- en kinderbeurs in Keulen een productlancering doen voor het internationale kinderwagenmerk Mutsy. Een toffe opdracht waar wij nog steeds met veel plezier aan terug denken.

Maatwerk show met kinderwagen
De opdracht die wij hadden meegekregen van Mutsy was om in onze dansshow te laten zien hoe eenvoudig de kinderwagen te bedienen is. Vijf weken lang hebben we getraind totdat we de eenvoud van de kinderwagen naar tevredenheid in de show hadden geïmplementeerd. We kunnen inmiddels dan ook wel stellen dat wij weten wat er allemaal mogelijk is met een kinderwagen, maar dat terzijde. Uiteindelijk mochten we de show twaalfmaal in vier dagen uitvoeren voor een internationaal publiek.

Mocht je benieuwd zijn naar de show en onze belevenissen in Keulen check dan de video’s

 

Bekijk onze video's!