Go back

Samen op één podium met de wereldtop van het Turnen tijdens Univé Gymgala

In het weekend van 18, 19 en 20 december 2015 vond het Univé Gymgala plaats in het topsportcentrum in Almere. Come Correct mocht optreden tijdens dit spectaculaire evenement dat maar liefst drie dagen duurde en 12.000 bezoekers telden.

Gevarieerd programma

Niet alleen wij mochten optreden tijdens het Univé Gymgala. Er waren ook anderen top acts uit binnen- en buitenland die hun vaardigheden mochten tonen. In een spectaculair programma dat ruim drie uur duurde kwam acts uit Duitsland, België, Oekraïne, Rusland, Engeland, Israël en Denemarken voorbij. Daarnaast hielden onder andere de Nederlandse topturners Yuri van Gelder, Sanne Wevers, Bart Deurloo, Casimir Schmidt, Jeffrey wammes, Celine van Gerner, Vera van Pol en Lisa Top een zogenaamde “Meerkamp-battle”.

Hans van Zetten

De hele show werd gepresenteerd door de turnpresentator van Nederland: Hans van Zetten. U kent hem waarschijnlijk als de man die voor de NOS altijd verslag doet van alle grote turnwedstrijden. We kregen nog een compliment van Hans van zetten: Hij vond onze act spectaculair, energievol en humorvol. Kijk, daar kunnen we mee thuiskomen!

Van Zaandam naar Almere

Het Univé Gymgala weekend begon voor ons op vrijdag. Voordat we vrijdag in Almere aankwamen gaven we in Zaandam een show voor Peugeot. Vervolgens sprongen we in de auto en reden we door naar Almere. Daar zouden we de rest van het weekend verblijven om vier optredens te geven voor zo’n 12.000 mensen. Eenmaal aangekomen in het topsportcentrum in Almere konden we gelijk repeteren op de vloer. Ditmaal geen glad podium maar een turnvloer waarop we onze breakdance act mochten neerzetten.

Heren, wat waren jullie geweldig! Groetjes van een gymgala fan! En stiekem ook fan van jullie nu – Bezoeker Univé Gymgala

Vier breakdance shows in drie dagen

Op vrijdagavond vond het eerste optreden plaats. Op zaterdag stonden twee breakdance shows gepland en op zondag vond de laatste van de vier shows plaats. Vier breakdance shows in drie dagen waarbij we 12.000 mensen mochten entertainen en een glimlach toverde op menig gezicht. Het Univé Gymgala was voor ons een mooie kans om te mogen optreden samen met een deel van de wereldtop van het Turnen. We hebben dan ook nieuwe vrienden en fans gemaakt en nieuwe herinneringen toegevoegd aan ons jongensboek.

We hebben voor jullie nog een kijkje achter de schermen van het Univé Gymgala:

Op naar 2016

Voor Come Correct waren dit de laatste shows van 2015. Nu gaan we genieten van onze welverdiende vakantie, van het eten en drinken tijdens de Kerstdagen en feesten tijdens oud en nieuw. Op naar 2016! Een nieuw jaar met nieuwe optredens en nieuwe avonturen. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Namens iedereen van Come Correct wensen wij jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

 

Unive gymgala 2015 come correct 2

Unive gymgala 2015 come correct 1

Unive gymgala 2015 come correct 5

Unive gymgala 2015 come correct 4

Unive gymgala 2015 come correct 1

Bekijk onze video's!