Shows

Hoogstaande entertainment voor ieder evenement

|  Video, kleding en muziek naar wens |   Maatwerkshows |  Tweevoudig Nederlands Kampioen |  Internationale ervaring |  Ruim 16 jaar actief |

 

Als geboren entertainers doen wij niks liever dan mensen entertainen door middel van dans. De breakdance shows van Come Correct draaien dan ook om de klant en het publiek. Met ruim 10 jaar ervaring in Nederland en het Buitenland zijn wij in staat om jong en oud te vermaken. De combinatie van dans, humor, theater en spectaculaire moves maakt een breakdance show van Come Correct een ware beleving.

Sinds jaar en dag verzorgt Breakdance Crew Come Correct met veel plezier showcases voor bedrijfsevenementen, congressen, productpresentaties en bruiloften. Van standaard showcases tot en met complete maatwerk producties waarbij we multimedia & video inzetten. Niks is onmogelijk! In samenwerking met ons artiestenbureau Blue Luna kunnen wij uw publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

Als geboren entertainers doen wij niks liever dan mensen entertainen door middel van dans. De breakdance shows van Come Correct draaien dan ook om de klant en het publiek. Met ruim 10 jaar ervaring in Nederland en het Buitenland zijn wij in staat om jong en oud te vermaken. De combinatie van danshumortheater en spectaculaire moves maakt een breakdance show van Come Correct een ware beleving.

Maatwerkproducties

Sinds jaar en dag verzorgt Breakdance Crew Come Correct met veel plezier showcases voor bedrijfsevenementen, congressen, productpresentaties en bruiloften. Van standaard showcases tot complete maatwerk producties, wij hebben er ervaring mee. In samenwerking met ons artiestenbureau Blue Luna kunnen wij uw publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

Come Correct kan zijn styling, choreografie, muziek en visuals afstemmen op uw thema of communicatiedoelstellingen. Bij Come Correct is niks onmogelijk. Zo dansen wij in een kantoorsetting met bijhorende geluiden en moves, of komen we op verrassende wijze tevoorschijn vanuit het publiek als vijf ‘stuntelige’ obers. Come Correct schuwt evenmin een cross-over met klassieke muziek; De Vier Jaargetijden van Vivaldi zijn nog nooit zo spannend uitgevoerd.

Multimediaproducties

Door middel van video kunt u het publiek meenemen in uw verhaal, het publiek een boodschap meegeven of prachtige beelden laten zien van een ontwikkeling die binnen uw bedrijf heeft plaats gevonden.  In samenwerking met Multimedia bureau WijzijnWolf zijn wij in staat om video in te zetten om uw boodschap te verkondigen en onze breakdance showcase nog spectaculairder te maken.

Wij zijn geboren entertainers en doen niks liever dan dansen en mensen entertainen – Come Correct

Bekijk onze shows
portfolio-img

Openingsacts

Ben u op zoek naar een spectaculaire openingsact voor uw evenement? Bekijk de mogelijkheden.

READ MORE
portfolio-img

Dansshow met video

De Multimedia show van Come Correct zorgt voor een extra beleving op uw evenement doordat dans en video worden gecombineerd in een spectaculaire show.

READ MORE
portfolio-img

Breakdance op klassieke muziek

Op klassieke muziek van Vivaldi geven we een spannende en prachtige showcase. Deze show is ook mogelijk in samenwerking met een klassiek ensemble.

READ MORE
portfolio-img

Product presentatie

Wilt u net even anders zijn? Dan is de Product Launch show wat voor jouw bedrijf! Een op maat gemaakte showcase waarbij Come Correct uw product of dienst op een energievolle en spectaculaire manier promoot.

READ MORE

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Wij zijn u dankbaar!

De afgelopen 18 jaar hebben wij opgetreden in diverse televisie programma's, stonden wij op verschillende podia voor een publiek van 20 tot wel 2,5 miljoen mensen, zijn we geboekt door grote en kleine bedrijven en hebben wij het geluk gehad om te mogen reizen en dansen in andere werelddelen. Dit was zonder uw vertrouwen in ons niet gelukt. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de mooie mensen die wij hebben ontmoet en de prachtige locaties die wij hebben gezien.

Aan het einde van de dag maakt het voor ons niet uit hoeveel mensen er in het publiek zitten of wat de locatie is. Wat ons als geboren entertainers voldoening geeft is de reacties van het publiek en de brede glimlach op het gezicht van de opdrachtgever.

En daarvoor zijn wij u dankbaar!

Bekijk onze video's!