Shows

Hoogstaande entertainment voor ieder evenement

|  Video, kleding en muziek naar wens |   Maatwerkshows |  Tweevoudig Nederlands Kampioen |  Internationale ervaring |  Ruim 16 jaar actief |

 

Breakdance shows

Als geboren entertainers doen wij niks liever dan mensen entertainen door middel van dans. De breakdance shows van Come Correct draaien dan ook om de klant en het publiek. Met ruim 10 jaar ervaring in Nederland en het Buitenland zijn wij in staat om jong en oud te vermaken. De combinatie van dans, humor, theater en spectaculaire moves maakt een breakdance show van Come Correct een ware beleving.

Sinds jaar en dag verzorgt Breakdance Crew Come Correct met veel plezier showcases voor bedrijfsevenementen, congressen, productpresentaties en bruiloften. Van standaard showcases tot en met complete maatwerk producties waarbij we multimedia & video inzetten. Niks is onmogelijk! In samenwerking met ons artiestenbureau Blue Luna kunnen wij uw publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

Maatwerkproducties

U wilt uw publiek een onvergetelijke avond geven? Dat kan met een van onze standaard breakdance shows maar Come Correct kan ook een showcase op maat maken.  Wij kunnen onze styling, choreografie, muziek en visuals afstemmen op uw thema of communicatiedoelstelling.

In samenwerking met ons artiestenbureau Blue Luna kunnen wij elk thema verwerken in onze show en een spectaculaire act neerzetten op uw bedrijfsevenement, congres of andere gelegenheid. Van standaard showcases tot complete maatwerk producties, wij hebben er ervaring mee. Zo kunnen wij in een kantoorsetting dansen met bijhorende geluiden en moves, of komen we op verrassende wijze tevoorschijn vanuit het publiek als vijf ‘stuntelige’ obers. Come Correct schuwt evenmin een cross-over met klassieke muziek; De Vier Jaargetijden van Vivaldi zijn nog nooit zo spannend en spectaculair uitgevoerd.

“De breakdancegroep Come Correct voldeed aan alle verwachtingen. Daardoor werd het een bijzonder geslaagde opening van de academie.” – Hogeschool Avans – Den Bosch

Multimediaproducties

De beste evenementen van vandaag de dag hebben een verhaal met inhoud. Een verhaal waarin het publiek wordt meegenomen. Een geschikt middel om uw verhaal te vertellen is video. Met een video of animatie kunt u het publiek meenemen in uw verhaal, het publiek een boodschap meegeven of prachtige beelden laten zien van een ontwikkeling die binnen uw bedrijf heeft plaats gevonden.

Come Correct gelooft in de kracht van video en breakdance entertainment om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Multimedia bureau WijzijnWolf is Come Correct in staat om een breakdance show met video of animatie te verzorgen. Op die manier geven we inhoud aan uw evenement en voegen we een extra dimensie toe aan onze spectaculaire breakdance show. Een gegarandeerd succes voor elk publiek!

Bekijk onze shows
portfolio-img

Openingsacts

Ben u op zoek naar een spectaculaire openingsact voor uw evenement? Bekijk de mogelijkheden.

READ MORE
portfolio-img

Dansshow met video

De Multimedia show van Come Correct zorgt voor een extra beleving op uw evenement doordat dans en video worden gecombineerd in een spectaculaire show.

READ MORE
portfolio-img

Breakdance op klassieke muziek

Op klassieke muziek van Vivaldi geven we een spannende en prachtige showcase. Deze show is ook mogelijk in samenwerking met een klassiek ensemble.

READ MORE
portfolio-img

Product presentatie

Wilt u net even anders zijn? Dan is de Product Launch show wat voor jouw bedrijf! Een op maat gemaakte showcase waarbij Come Correct uw product of dienst op een energievolle en spectaculaire manier promoot.

READ MORE

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Wij zijn u dankbaar!

De afgelopen jaren hebben wij opgetreden in diverse televisie programma's, stonden wij op verschillende podia voor een publiek van 20 tot wel 2,5 miljoen mensen, zijn we geboekt door grote en kleine bedrijven en hebben wij het geluk gehad om te mogen reizen en dansen in andere werelddelen. Dit was zonder uw vertrouwen in ons niet gelukt. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de mooie mensen die wij hebben ontmoet en de prachtige locaties die wij hebben gezien.

Aan het einde van de dag maakt het voor ons niet uit hoeveel mensen er in het publiek zitten of wat de locatie is. Wat ons als geboren entertainers voldoening geeft is de reacties van het publiek en de brede glimlach op het gezicht van de opdrachtgever.

En daarvoor zijn wij u dankbaar!

Bekijk onze video's!