Breakdance op klassieke muziek

Een van de bijzondere breakdance shows in het assortiment van Come Correct is de breakdance show op klassieke muziek. Deze zeer entertainende dansshow wordt uitgevoerd op muziek van de wereldberoemde componist Strakovsky. Heeft u een andere componist in gedachten? Laat het ons weten. Naast de klassieke muziek van Strakovsky is het ook mogelijk om muziek van andere componisten te gebruiken voor de breakdance show op klassieke muziek.

Klassieke muziek en Breakdance

De passie, energie, rust en schoonheid van klassieke muziek wordt door breakdance crew Come Correct vertaald in een spectaculaire show die het publiek meeneemt in een avontuur vol humor, theater, dans en spectaculaire bewegingen. De combinatie van klassieke muziek en breakdance is een combinatie die het publiek een adembenemende en onvergetelijke ervaring geeft. Die ervoor zorgt dat uw evenement op een onvergetelijke manier wordt geopend, onderbroken of zorgt voor een verrassende wending,

De breakdance show op klassieke muziek kan speciaal voor uw evenement op maat worden gemaakt. U kunt samen met Come Correct en ons artiestenbureau Blue Luna afstemmen welke muziek u wilt gebruiken, welke outfits de heren dragen of u kunt een boodschappen communiceren via een video. Met een maatwerkshow van Come Correct kan alles worden afgestemd op uw wensen.

Breakdance shows van Come Correct

Als geboren entertainers doen wij niks liever dan mensen entertainen. Het middel dat wij daarvoor gebruiken is dans en dan met name breakdance. Come Correct verzorgt al commerciële breakdance shows sinds 2006.

De breakdance shows van Come Correct draaien om de klant en het publiek. Doordat we al meer dan 16 jaar mensen entertainen met onze breakdance shows is Come Correct in staat om jong en oud te vermaken. Dit doen wij door dans, humor, theater en spectaculaire moves te combineren in een spectaculaire show. Een breakdance show van Come Correct is een ware beleving voor jong en oud!

Boek deze act

Wilt u meer weten over de breakdance show op klassieke muziek of wilt u ons direct boeken? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel met 06-39716252. Wanneer het een zakelijk evenement betreft kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ons artiestenbureau Blue LunaContactformulier

Bekijk onze video's!