Breakdance Show met video

Bent u op zoek naar net even wat anders voor uw evenement? Een show die het publiek kan inspireren en vermaken? Waarbij video, dans en spectaculaire moves worden gebruikt? Dan is de Multimedia show van Come Correct wat u zoekt!

Dansshow inclusief video

De Multimedia show van Come Correct zorgt voor een extra beleving bij het aanwezige publiek doordat muziek, dans en beeld worden gecombineerd in een spectaculaire show. Het gebruik van video biedt verschillende mogelijkheden voor u als klant. Zo kunt u een persoonlijke boodschap over brengen aan het publiek. de kernwaarden van het bedrijf communiceren of simpelweg de show versterken door beelden die passen bij de sfeer van uw evenement.

Naast het gebruik van video in de show kan Come Correct door zijn jarenlange ervaring op het gebied van entertainment de show compleet op maat maken. Heeft u een bepaald thema in gedachte? Een muzieknummer dat u in de show terug wilt horen of heeft u bepaalde kleding wensen? In de Maatwerk shows van Come Correct is alles mogelijk!

Videoproductie voor uw evenement

Een show met video geeft een extra dimensie aan uw evenement. De video moet echter ook gemaakt worden en de muziek van de show moet onder de beelden worden gezet. Dit kunt u uiteraard zelf doen of u kunt het aan ons uitbesteden. Come Correct en artiestenbureau Blue Luna werken regelmatig samen met de mannen van multimediabureau WijZijnWolf voor de productie van video’s en animaties.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent video neem dan contact met ons op.

 

Boek deze act!

Wilt u meer weten over de dansshow met video of wilt u ons direct boeken? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel met 06-39716252. Wanneer het een zakelijk evenement betreft kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ons artiestenbureau Blue Luna.
    Contactformulier

    Bekijk onze video's!