Openingsact

Wilt u een spectaculaire opening voor uw evenement, congres of andere gelegenheid? Wilt u het publiek een onvergetelijke eerste indruk geven? Ja? Dan is een spectaculaire openingsact van Breakdance Crew Come Correct wat u nodig heeft.

Breakdance openingsact

Elk evenement is uniek daarom heeft Come Correct verschillende openingsact in zijn assortiment. Zo kunnen wij een flashmob openingsact neerzetten of een openingsact op klassieke muziek. Wilt u gebruik maken van video dan is wellicht de multimedia openingsact geschikt voor uw evenement. Heeft u een bepaald thema of iets geheel anders in gedachten? Laat het ons weten. Doordat wij al meer dan 10 jaar breakdance shows verzorgen over heel de wereld zijn wij in staat om een openingsact op maat te maken.

Openingsact op maat

Bent u op zoek naar een unieke openingsact voor uw evenement? Heeft u bepaalde wensen of ideeën? Come Correct denkt graag met u mee! Samen met ons artiestenbureau Blue Luna kunnen wij een openingsact op maat maken. Een unieke openingsact waarin muziek en outfits worden afgestemd op u wensen. Wilt u een boodschappen communiceren via een video is ook mogelijk. Met een maatwerkshow van Come Correct kan alles worden afgestemd op uw wensen.

Openingsact van Come Correct

Als geboren entertainers doen wij niks liever dan mensen entertainen. Dit doen wij door dans, humor, theater en spectaculaire moves te combineren in een onvergetelijke show. Een openingsact van Come Correct draait om de klant en het publiek. Doordat wij al meer dan tien jaar mensen entertainen met onze breakdance shows zijn wij in staat om jong en oud te vermaken. Een breakdance show van Come Correct is een ware beleving voor jong en oud!

Boek deze act!

Wilt u meer weten over een openingsact van Come Correct of wilt u ons direct boeken? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel met 06-39716252. Wanneer het een zakelijk evenement betreft kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ons artiestenbureau Blue Luna.
    Contactformulier

    Bekijk onze video's!