Go back

Spectaculair optreden in Nieuwe Kerk Den Haag

Voor veel mensen is februari de maand van de liefde en van carnaval. In deze maand van de liefde mochten wij onze liefde voor dans tonen tijdens een spectaculair optreden in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

TNO Connects 2019

De Nieuwe Kerk was op donderdag 7 februari 2019 de setting voor het inspiratie en kennisevenement: “TNO Connects 2019”. Come Correct had de eer om het evenement te openen met een op maat gemaakte breakdance show. De dansshow was zodanig aangepast dat de muziek paste binnen het thema van het evenement.

Het aanwezige publiek was volledig verrast toen onze show startte en we met salto’s vanuit alle hoeken van de kerk tevoorschijn kwamen.

Het evenement stond in het teken van Mission Impossible, de wereldberoemde filmreeks. In onze breakdance show hadden we gebruik gemaakt van de theme song van Mission Impossible en de intro van de show zodanig aangepast zodat we vanuit alle hoeken van de Kerk tevoorschijn konden komen. Het aanwezige publiek was volledig verrast toen onze show startte en we met salto’s vanuit alle hoeken van de kerk tevoorschijn kwamen. De spectaculaire opening was het begin van een geslaagd evenement voor TNO.

Dansen in een rijksmonument

Niet alleen voor TNO was het evenement geslaagd. Voor ons was het ook een geslaagde dag, mede doordat we de kans kregen te dansen op een bijzondere locatie in Nederland. De Nieuwe Kerk in Den Haag is namelijk niet zomaar een kerk. Het Kerkgebouw behoort tot de ‘Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg‘. De Nieuwe Kerk,  gelegen aan het Spui in het centrum van Den Haag, is gebouwd tussen 1649 en 1656 nadat de Grote Kerk te klein was geworden. (bron: Wikipedia)

Bekijk backstage beelden van het optreden:

Bekijk onze video's!