Go back

Spectaculaire breakdance met video animatie in Fort Voordorp

Wat ons energie geeft om te dansen? Dat zijn jullie! Onze toeschouwers. De mensen die wij mogen vermaken, mogen entertainen. Mensen die wij een gevoel van geluk mogen geven omdat ze wat spectaculairs zien, omdat ze moeten lachen om onze humor of omdat ze het gewoon simpelweg leuk vinden om entertaint te worden.

Breakdance entertainment in Fort Voordorp

Afgelopen week mochten we weer een groep mensen entertainen. Dit keer op een prachtige locatie nabij Utrecht. Fort Voordorp was the place to be voor een groep mensen werkzaam in de farmacie. Voor deze groep hadden we een spectaculaire breakdance showcase in petto. En niet zo maar een breakdance showcase, nee deze showcase was bijzonder.

De showcase was bijzonder omdat het een samenwerking was met onze vrienden van Multimediabureau WijZijnWolf. Zij hadden een video animatie gemaakt met daaronder de muziek van onze show. De video animatie was een zeer toffe toevoeging aan onze show. Maar we hadden meer in petto! Deze breakdance showcase had namelijk twee verrassende toevoegingen.

De andere toffe toevoeging aan de show was het verrassingseffect bedacht door Wouter van Beek van ons artiestenbureau Blue Luna. Wouter kwam met het idee om aan het einde van de presentatie, van iemand van het farmaceutische bedrijf, de presentatie te onderbreken door het licht uit te laten vallen. Vervolgens kwamen wij, Come Correct, het podium op met zaklampen en laboratoriumjassen aan om op die manier iedereen die in de zaal zat te verrassen.

Verrassende breakdance showcase

De verrassing was geslaagd want het publiek keek verrast om zich heen. Wat gebeurt er nu? Toen ze eenmaal door hadden dat ze keken naar een spectaculaire breakdance showcase ging alle gezicht op een grote glimlach.

De mensen vonden het fantastisch. Niet alleen de mensen vonden het fantastisch, de opdrachtgever was ook zeer tevreden. En wij? Wij waren blij dat we weer een prachtige groep mensen mochten entertainen.

Bekijk hieronder nog een korte recap van de show en nog wat backstage plaatjes. Enjoy!

 

Come Correct Fort Voordorp 5

Come Correct Fort Voordorp 6

Come Correct Fort Voordorp 1

Come Correct Fort Voordorp 2

Come Correct Fort Voordorp 3

Come Correct Fort Voordorp 4

 

Bekijk onze video's!