Go back

Spectaculaire dansshow met Trickers, Breakdancers en een Tissue Danseres

Hoe creëer je een spectaculaire opening van een bedrijfsfeest? Die vraag beantwoorde ons artiestenbureau, Blue Luna, door een groep talentvolle artiesten in te zetten voor een bijzondere openingsact. Meer weten? Het hele verhaal lees je in deze blog

Top artiesten

Come Correct mocht samen met een groep talentvolle artiesten het bedrijfsfeest van een internationaal bedrijf openen. De groep artiesten bestond onder andere uit een tweetal trickers, een saxofonist en een tissue danseres. De artiesten werkten samen met een top choreograaf die van het geheel een spectaculaire show maakte.

De show werd geopend door de tissue danseres die de lucht in klom met behulp van een doek (tissue) en daarin verschillende elegante en acrobatische moves uitvoerde. Toen de intro was afgelopen was het de beurt aan de saxefonist. Hij speelde live mee en vulde het refrein op met prachtige klanken die kwamen uit zijn saxofoon.  Nadat de saxofonist het refrein had gespeeld kwamen de trickers met adembenemende flips en torenhoge salto’s het podium op. En toen, ja toen was het de beurt aan Come Correct.

Wij mochten na de trickers het podium op om de harten van het publiek te stelen. Lukte dat? Jazeker! Wij mochten een deel van de spectaculaire moves en dans voor onze rekening nemen. We begonnen onze breakdance showcase met een dans gevolgd door Leroy die op één hand ging “hoppen”. U kent het wel: Hinkelen op één hand in plaats van op één voet. En dat zo’n 80 keer. Eitje voor die man!

Spectaculaire maatwerk show

De openingsact werd uitgevoerd in Nieuwegein bij het congrescentrum NBC. Voor dit bedrijfsfeest was een speciaal podium gebouwd. Het podium bestond uit verschillende elementen met daarop verschillende attributen. Op de achtergrond draaide een video en op de voorgrond toonden de artiesten hun prachtige kunsten op het nummer ‘One Day’ van Bakermat.

Come correct was met vijf dansers onderdeel van deze spectaculaire maatwerk show waarin video, energievolle muziek, spectaculaire moves en dans werden gecombineerd. Deze verschillende elementen zorgden ervoor dat er een adembenemende maatwerk show werd opgevoerd voor het aanwezige publiek. Zo’n 1000 mensen gaven na afloop een overweldigd applaus. Waarvoor dank!
nbc-nieuwegein-1

nbc-nieuwegein-2

nbc-nieuwegein-4

nbc-nieuwegein-3

nbc-nieuwegein-5

nbc-nieuwegein-6

Bekijk onze video's!