Go back

Spetterend optredens tijdens Stadsoase Apeldoorn

In het cultuurkwartier van Apeldoorn vindt elke zomer een prachtig kleinschalig familiefestival plaats genaamd: StadsOase. Afgelopen zondag waren wij onderdeel van de StadsOase en mochten we met een spectaculaire breakdance show het aanwezige publiek vermaken.

Breakdance entertainment tijdens StadOase

Het is altijd feest wanneer we mogen optreden in onze thuishaven Apeldoorn omdat onze vrienden en families dan komen kijken naar onze breakdance show. Altijd fijn wanneer vrienden en familie je supporten! Uiteraard waren ze er ook aanwezig tijdens ons optreden op festival de StadsOase. Naast onze vrienden en familie bestond het aanwezige publiek uit zo’n 100 Apeldoorners en een aantal Australiërs.

De combinatie van theater, humor, dans en spectaculaire bewegingen zorgden ervoor dat het publiek regelmatig moest lachen en zichtbaar genoot van onze breakdance showcase

Voordat de Australische band Caravan Sun het publiek mocht vermaken met hun swingende muziek mochten wij een spectaculair optreden geven. En dat kun je zeker aan ons overlaten! De combinatie van theater, humor, dans en spectaculaire bewegingen zorgden ervoor dat het publiek regelmatig moest lachen en zichtbaar genoot van onze breakdance showcase. We kregen na afloop dan ook een groot en warm applaus van het publiek. Waarvoor dank!

Festival StadsOase

Het publiek maakte er een feestje van waardoor het een heerlijke middag was op het festival. Festival StadsOase is een initiatief van een aantal creatievelingen dat meer activiteiten wilde in de binnenstad van Apeldoorn. Anno 2016 is het festival geadopteerd door de Gigant. Zij organiseren elke zondag tussen 5 juli 2016 en 30 augustus 2016 het festival op het Cultuurkwartier tussen Coda en de Gigant. Een aanrader wanneer je op een zondagmiddag wilt genieten van gezelligheid met vrienden of met je gezin.

Tijdens de StadOase editie van 7 augustus was de Apeldoornse fotograaf Peter Vroon aanwezig. Hij maakte namens stadsblog en bloggersplatform Apeldoorn Direct de onderstaande foto’s van ons optreden. Enjoy!

Come Correct StadsOase 2

Come Correct StadsOase 3

Come Correct StadsOase 1

Come Correct StadsOase 4

Come Correct StadsOase 5

Come Correct StadsOase 6

Bekijk onze video's!