Go back

Verrassende showcase i.s.m. accordeonist Jaap

Soms werken we voor een show samen met artiesten waarvan we nooit gedacht hadden dat we dat ooit zouden doen. Afgelopen maandag hadden we zo’n samenwerking.

Voor een wereldspeler op het gebied van data opslag mochten wij een showcase geven. Ruim 1000 mensen zaten te dineren in een prachtig ingerichte zaal in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De aanwezigen kregen tussen de gerechten door verschillende soorten entertainment voorgeschoteld. Wij waren het toetje van de avond, een heel bijzonder toetje want special voor deze avond hadden we een samenwerking met accordeonist Jaap. Een show speciaal op maat gemaakt voor deze klant.

De show
Accordeonist Jaap opende onze act. Het publiek zat gefascineerd te luisteren toen plotseling de stroom uitviel en het donker werd op het podium. Op dat moment kwamen zes mannen strak in pak het podium op gerend. Gewapend met zaklampen zochten wij naar de oorzaak van het uitvallen van de stroom. Twee loszittende stekkers waren de oorzaak en op theatrale wijze verbonden wij die weer met elkaar. De muziek startte weer, iedereen blij! Wij namen het podium over om de mensen verder te entertainen met dans. Halverwege de act kwam de accordeonist terug het podium op om een echte Hollands kraker te spelen waarop wij één van onze dansen uitvoerden om vervolgens op onze eigen de muziek de show op spectaculaire wijze af te ronden.

Een bijzondere samenwerking die leuk was om te doen en gewaardeerd werd door het publiek. Deze samenwerking smaakt naar meer. Wie weet spelen wij volgende keer zelfs wel een stukje mee op de accordeon. Het kan maar zo.

Beursvan Berlage 2

Beursvan Berlage 3

Beursvan Berlage 1

Beursvan Berlage 4

Beursvan Berlage 5

Foto Accordeon Come Correct

Bekijk onze video's!